Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

MISSA INTE - UTFÖRSÄLJNING AV JULTILLBEHÖR!

Bamses Bollars sortiment förändras ständigt och därför säljer vi nu ut samtliga jultillbehör till hund som finns i lager till fantastiska priser med start idag, måndagen den 18 oktober kl 19.00. Först då ser ni utförsäljningspriserna och därefter är det först till kvarn som gäller! Givetvis kan du beställa innan dess om du inte vågar vänta, men då till ordinarie priser. Ni ser hela sortimentet och de rätta priserna klockan 19 här: Jultillbehör till hund

Ett litet tips! Tänk på att varan inte är din förrän du slutfört din beställning så om du vill beställa andra saker samtidigt så köp jultillbehören först och gå därefter tillbaks och gör en ny beställning så fixar jag i efterhand så det blir rätt med portokostnaden (max 69:-). Väljer du swish så vänta med att swisha tills båda beställningarna är klara och jag meddelat dig portokostnaden.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.