SOK Knallen 6-timmars i Borås

Den 6:e november 2021

Bekräfta din startplats!

Nu är starten av 6-timmars i Borås bara några veckor bort!
Eftersom anmälan till vår 6-timmarstävling öppnades redan i början av 2020 på mittlopp.se men där vi senare tyvärr fick ställa in loppet pga. pandemin, så beslöt vi att flytta fram loppet till i år 2021. Men nu är det snart dags igen, det är knappt tre veckor kvar till start! 

För att underlätta våra förberedelser inför arrangemanget ber vi nu var och en av er att bekräfta er startplats. Om du är anmäld och inte kommer till start, så är det viktigt för oss att vi får ett besked om det.

After Run på Köket ( gör ditt val: kött/fisk/vegetariskt )

Enligt tradition så har arrangerar vi ett After Run på en restaurang i Borås på kvällen efter loppet. Är du anmäld till After Run så ber vi dig därför också att bekräfta vilken maträtt du önskar. Detta år kommer vi vara på Restaurang Köket. Det finns tre rätter att välja på; kött, fisk eller vegetariskt. Betalning för maten gör du på plats. Är du inte anmäld till After Run så kryssar du i att du inte är anmäld. Om du ångrat dig, så skriv en rad under Övrigt, så ställer vi dig på kölistan enligt först till kvar-principen. Vi har begränsat med platser.

Vi längtar verkligen till den 6 november och ser fram emot din medverkan på 6-timmars. 

Varmt välkomna till Borås som i år fyller 400 år!

Varmt välkomna!
Tävlingsledningen, SOK Knallen

 
Klicka här för att bekräfta!
 

Denna information har även skickats ut via ett inlägg på
SOK Knallens Facebook grupper SOK Knallen och Borås 6-timmars igår den 17/10.
Om du redan varit inne och bekräftat din plats så behöver du inte göra det igen!

Sent with Get a Newsletter