Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Hej!

Hoppas du har en fin helg! För mig känns det som att veckorna rusar iväg! Inser att det 6 veckor kvar till 1:a Advent, men årets  Adventskalender med trumlade stenar finns redan att beställa i vår shop. Beställ den nu och se fram emot att få en ny kristall varje dag under Advent! Även i vår Willow Tree-avdelninggör sig julen påmind. Nu finns både The Holy Family och Julkrubban Familjen att beställa! 

Även bland våra Eteriska oljor börjar värmande juldofter att smyga sig in, med dofthängendoftpaket och eterisk olja av Apelsin och Kanel. Ny olja pöå vår hylla är eterisk Enbärs-olja med härlig doft av skog. I kategorin Hälsa och Skönhet hittar du fina Julpaketet med Lavendeldoftande badskum och handduk för rogivande och värmande badstunder. 

Avdelningen för Te & Örter har vi också fyllt på med värmande kryddor som Kanel, Kryddnejlika och Ingefära.

Höstharmoni är ett nytt te att värma sig med i höstkylan. Även Love Chai värmer frusen kropp och själ. Fina muggar till ditt te hittar du HÄR

Ännu närmare i tid har vi Samhain eller Halloween, som infaller sista helgen i Oktober, och Alla helgons dag första helgen i November. Helger då slöjorna mellan världarna är extra tunna, och vi ägnar de som passerat över till andra sidan lite extra uppmärksamhet. Samhain Rökelseblandning och Samhain - eterisk ritualolja, RökelsekärlMagiljus m.m  att använda vid Samhain-ritualer, hittar du bl.a. i kategorin Pagan & Wicca.

Kolla gärna in våra NYHETER! Några av dem hittar du även i vårt MÅNADSERBJUDANDE! I Oktober har vi 20% rabatt på allt i kategorierna Doftolja & Vax och Parfymoljor. Även där hittar du många härliga dofter att använda i t.ex. Aromalampa eller Diffuser.

Längre ner i brevet får du möjlighet att dela i en utlottning av en Ängla-ljuslykta.

Åter i lager

Adventskalender Trumlade stenar

Adventskalender med 1 sten för varje dag! Att ge bort till någon annan eller till dig själv.

299:-

The Holy Family Willow Tree

Ett barn är fött! Med milda kärleksuttryck är denna handmålade familj en vacker reflektion av den sanna betydelsen av jul.

825:-

Doftkrus för Doftolja

Handdrejade Doftkrus med blomstermotiv. Sprider doft från doftolja och eterisk olja. Höjd ca 6 cm.

39:-

NYHETER!

Höstharmoni Örtte

Ett mustigt te som värmer både kropp och själ. innehåller 100 g.

69 :-

French Lavender Doftolja

Doftolja från Goloka med rogivande doft av Lavendel.

Ord pris: 35:- Nu 28:-

Kristallpyramid Ametist

Pyramid av Ametist. Pyramidformen symboliserar bl.a. handlingskraft

189:-

 Utlottning!

Vid beställning före 19/10 har du möjlighet att delta i en utlottning av en fin Ljuslykta med en Ängel, värd 88:- Skriv ÄNGEL som meddelande om du vill delta i utlottningen!

Använd även gärna Meddelandefunktionen (+Lägg till meddelande) om du vill meddela oss något ang. din beställning! Hann du slutföra din beställning och missat att beställa något? Det går fint att göra en till beställning, och skriva i meddelanderutan att du har gjort fler beställningar. Då lägger vi allt i samma paket och återbetalar fraktkostnaden för en av beställningarna. Om du bor i närheten och vill hämta din beställning i butiken, kan du även skriva det i rutan, så återbetalar vi fraktkostnaden när du hämtar dina varor.

Glöm inte att kolla in Veckans Fynd!Nytt fynd varje måndag! 

OBS! Du får gratis frakt om du handlar för över 599 kr. Välj levererans med DHL eller PostNord. Paket över 2 kg, skickas med DHL.

Varma hälsningar!

Gunilla m personal


Facebook/Instagram

Länk till vår Facebook-sida finns HÄR och följ oss gärna på Instagram: " amulettenisollefteå ".


Doftoljor & Doftvax 20%

Doftpinnar & Spray 20%

I Oktobers MÅNADSERBJUDANDE hittar du underbara  Doftoljor, Doftvax, Diffuser-pinnar och Doftsprayer att använda för att inreda ditt hem med doft. 

Rosenkvarts Oktobers Månadssten


Älskade Rosenkvarts! Oktobers Månadssten.

Oktobers Månadssten är Rosenkvarts. En sten som initierar kärleken till oss själva. Stimulerar försoning och förlåtelse. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken, och ger oss kärlek utan villkor och krav. Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek. Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtesorg, med en mild och rofylld energi. Sägs även vara bra mot strålning från t.ex tv- och datorskärmar.

Rosenkvarts hittar du i både  och trumlad form i vår shop. Finns även som Månadshänge och andra smycken.Ägg av Rosenkvarts hjälper till att skapa kärleksfull atmosfär i rummet du har det i. Ge ett Hjärta av Rosenkvarts till någon som behöver lite extra kärlek i tillvaron. 

Du kan aldrig få för mycket Rosenkvarts!

Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.