Välkommen till Attityds nyhetsbrev

Varje månad skickar vi på Attityd ut vårt nyhetsbrev där vi delar med oss av trendspaningar, aktuella händelser i branschen och tips på hur du kan utveckla din verksamhet. Vi hoppas du finner något som intresserar dig och som gör dig lite mer nyfiken!

Trevlig läsning!


Månadens trendspaning 

Attityd analyserar Svenskarna och internet

Svenskarna och internet visar i sin undersökning att svenskarna anser att helt digitala möten är bättre än hybridmöten. Men är det så enkelt? Kan det vara så att vi redan nu har kommit längre i vår digitala mognad från dess att undersökningen genomfördes och att hybridmöten är mer accepterat idag? Vi problematiserar, diskuterar och analyserar. Häng med.  


Månadens fundering 

Vad är samverkan?

Du har hört talas om det, du vet att det finns och du vet att det är viktigt. Men du vet inte vad det egentligen innebär. 

Samverkan motverkar stuprörstänk då personer med olika erfarenheter och kompetens samlas för att jobba mot samma mål. Det är ett komplext begrepp och ett fenomen som inte alltid är enkelt. Vi reder i trådarna för att förklara samverkan.


Attitydbloggen 

Att arbeta med hållbarhetsfrågor

Idag handlar hållbarhet om tre dimensioner; den sociala, den ekonomiska och den miljömässiga. Många organisationer jobbar med dem på ett eller annat sätt, mer eller mindre aktivt. Vi på Attityd tror att lönsamheten kommer naturligt genom vårt gemensamma engagemang för det sociala och för miljön. Vi arbetar ständigt för att involvera de tre dimensionerna i vårt interna arbete lika mycket som i det externa arbetet med våra kunder i deras utveckling. 


Uppnådde vi målet med projektet?

När du är i projektets slutskede eller precis har avslutat ett projekt är det dags att fråga: har vi uppnått våra mål? Genom att utvärdera projektet får du en bild av det totala genomförandet och insikter som hjälper dig att inte begå samma misstag inför kommande projekt. 


Så vill vi använda våra kontor

I förra nyhetsbrevet frågade vi er läsare om hur ni vill använda framtidens kontor. Här presenterar vi de synpunkter vi fick in och trendspanar kring frågan. 


Attityd i Karlstad!

Tveka inte att höra av dig till oss, oavsett om det gäller framtida samarbeten eller en kopp kaffe. Du är alltid välkommen till oss på Attityd! 

Under tiden, läs mer om våra tjänster och erbjudanden.  

Nina Engdahl, vd

070-874 18 94

nina@attitydikarlstad.se


facebooklinkedinhomepage

Tel. 054-21 50 21  -  info@attitydikarlstad.se

Västra Torgatan 11, 652 25 Karlstad

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!