Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

Viltsäck stor 107x182cm

Tillverkad av kraftig woven som andas bra och håller flugor etc borta från köttet. Tvättbar i 60 grader så den kan användas flera gånger. Rejäla band för förslutning. Passar bra till vildsvin, hjort, älg, rådjur etc. Storlek 107 x 182cm.  

 
Läs mer →
 
 

Batteriladdare Trustfire TR-001 (2x batterier)

Trustfire TR-001 är en bra och populär laddare med plats för att ladda två batterier åt gången. Mycket populär som tillbehör för digitala mörkersikten och ficklampor.

 
Beställ här →
 
 

HotHands Fotvärmare 2-pack

Fotvärmare Hothands ca 8 timmar. Enkla att använda i alla typer av skor, håller dina fötter varma under kalla dagar på passet, isfisket, skidåkningen etc. 

 
Läs mer →
 
 

Co2-PATRONER

Co2-patroner till pistoler och gevär.

 
Läs mer →
 

AA Z-aim Bear Claw Lithium 4-pack

Ett Lithium Iron batteri med ca 8x högre kapacitet än Alkaliska och laddbara batterier. Skillnaden i kapacitet jämfört med alkaliska eller laddbara batterier är otrolig, vi använder själva enbart dessa batterier i alla åtelkameror och Garmin Astro och skillnaden är som dag och natt. Först och främst räcker det mycket längre och det märks en betydande skillnad på kamerans arbetsfunktion mot när man använder alkaline.

 
Beställ här →
 

Z-aim Hunter skjutstöd

Z-aim ™ Hunter är vårt eget skjutstöd utvecklat för effektivt jaktskytte. Konstruktionen ger Z-aim Hunter många fördelar mot andra konstruktioner. Det mest påtagliga är snabbheten och det stora användningsområdet- snabbt och säkert oavsett skjutställning.

 
Läs mer →
 

Öppettider 
Butiken 11.00-15.00
Kundtjänst 13.00-17.00
Telefon nr: 0950-13500

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, prisändringar och slutförsäljning. 

Home Page