Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

MY TREAT - ÄLG I BIT 7-15 CM

Bra ben som håller länge.
Produkten kommer från svenska djur.
Tillverkat och packat i Sverige.
100% svenskt från Mytreat

 
Läs mer →
 
 

Viltdragare Z-aim FlexieTowe (Multidragrem)

Z-aim FlexiTowe är en smart och stark multidragrem, konstruerad för att förenkla när du ska dra fram ditt vilt. Ex björn, älg, vildsvin och hjort. Använd den tillsammans med viltpulka och fyrhjuling, eller när ni drar fram viltet för hand. Med FlexiTowe behöver du aldrig knyta och kan snabbt reglera draglängden mellan ATV och viltpulka efter behov, upp till 8.6m. Allt blir så mycket enklare och säkrare….

 
Beställ här →
 
 

Dragsele till Z-aim FlexiTowe

Dragsele Z-aim FlexieTowe, använd tillsammans med dragrem Z-aim FlexiTowe. Ett enkelt och säkert sätt att med mankraft dra fram vilt med eller utan pulka. 

 
Läs mer →
 
 

Tenderum Viltkylsfläkt

Tenderum Viltkylsfläkt ökar ventilationen och ger en jämnare temperatur och cirkulation inne i slaktkroppen. Luft i rörelse gör att fuktiga ytor snabbare blir torra nog att inte medföra snabb tillväxt av bakterier.

 
Läs mer →
 

Älgpulka Canada (Skogspulkan)

CANADA pulkan anses av många som den bästa viltpulkan för älg och benämns av många kunder som älgpulka. Konstruktionen gör den lätt att dra samtidigt som den skyddar djurkroppen från smuts. Den är också ett idealiskt hjälpmedel vid hantering av ved och timmer mm.

 
Beställ här →
 

Z-aim Vakuumpåsar 28x40cm 100pack

Kraftig vakuumpåse av hög kvalitet med räfflad baksida för bästa utsugsförmåga och av plast som svetsas bra och är tåliga även i frysen.  

  • Rymlig storlek 28x40cm.
  • Tjocklek: ​180my
  • Fryståliga
  • Kokbara
  • Giftfria
 
Läs mer →
 

Öppettider 
Butiken 11.00-15.00
Kundtjänst 13.00-17.00
Telefon nr: 0950-13500

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, prisändringar och slutförsäljning. 

Home Page