Skatås Göteborg - 6 november 2021

 

Arrangerat av Göteborgs Skidklubb sedan 1968 och sedan starten 2012 en av  deltävlingarna i Göteborgsklassikern.

 

Ultimate Direction är originalet inom produkter som löpare använder för att bära med sig vätska under löpning. 1985 lanserade Ultimate Direction begreppet vätskeryggsäck och sedan dess är det många som upptäckt fördelen med att bära med sig vätska på ryggen, i bälten och i fickor på ryggsäckens bärremmar.
Alla produkter utvecklas tillsammans med erfarna Idrottsutövare som också testar produkterna över lång tid, helt enkelt - Design by Athlets for Athlets.
Kvalitet och innovation är viktiga ledord vi framtagning av nya produkter.
Ultimate Direction har ergonomiska drickavästar och bälten, lättvikts ryggsäckar, turutrustning och kläder.

Som stolt samarbetspartner till Finalloppet erbjuder Ultimate Direction deltagarna en rabatt på 25% på sitt produktsortiment (gäller på ord. pris). Använd rabattkod: FinalUD https://ultimatedirection.se/

I samband med tävlingen kommer även Finalloppets Sportpartner SM Sport ha specialerbjudanden på några utvalda produkter ur sortimentet.

 

Vi är stolta över att ha SM Sport med oss!

Håll igång träningen trots mörkare kvällar. Med koden FINAL15 får du 15% rabatt på pannlampor från Silva och Petzel på smsport.se. Gäller fram till loppet.

 

I år håller STC i uppvärmningen på Finalloppet!

På STC hittar du allt för din träning. Här kan du träna styrka, kondition och gruppträning i moderna lokaler på över 165 klubbar från norr till söder. Som medlem får du tillgång till ett personligt gymprogram i appen och genom STCs Online Training kan du träna där du är och delta på över 200 pass, som leds av instruktörer från både STC och Les Mills.

När dagarna blir mörkare och kallare kan det vara svårt att hålla igång utomhuslöpningen.
Här kommer lite tips och motivation så att du kan fortsätta springa hela hösten – och vintern.

 
Till artikeln
 
 

Om du blir hungrig ..........

I år prövar vi en annan utformning på matserververingen; två st Food Trucks, plus Skatåsmålet i MC. Dessutom bjuder Kahls på kaffe!

Information

Är det något du funderar på?  

Vi har samlat det mesta under avsnittet Tävlingsinformation, men rekommenmderar att du botaniserar bland huvudmenyerna på hemsidan. Där finns mycket av värde, om inget annat så alla resultat sedan 1968 och många tusen foton från alla Finallopp.

Läs mer hemsidan

Försäkring

Detta gäller vid skada eller inställt lopp  

Anmälan är bindande, men som löpare kan du teckna en försäkring hos Startklar eller Startklar Plus. Försäkringarna återbetalar hela anmälningsavgiften vid sjukdom, skada eller graviditet som medför att du inte kan starta. 
Skulle vi som arrangör behöva ställa in arrangemanget återbetalar vi 90% av startavgiften.

Läs mer under Anmälan på hemsidan