POP UP-BUTIK!

I år kommer vi att ha en pop up-butik med våra mjukisdjur på Center Syd i Löddeköpinge! Det blir såklart en hel vägg med alla fina hundar men även många andra djur och fantasidjur =) Nu håller vi på att packa upp allt och premiäröppnar den 30 oktober! Butiken kommer att vara öppen november-december.

Jag hade önskat att alla Bamses Bollars produkter också fick plats men som det ser ut just nu så blir det mjukisdjur samt förhoppningsvis även pussel. Men om ni har vägarna förbi och gärna hade velat se hundrasprodukter så hör av er senast dagen innan så kan jag ta dit det som finns hemma med din ras. På plats kommer vi att heta Mjukisdjur.se . Följ oss gärna på Facebooksidan:

 
facebook.com/mjukisdjur.se
 
 

JULKULORNA ÄR TILLBAKS!

Nu är våra fina julkulor äntligen tillbaks men i begränsat antal! Det är problem världen över vad gäller fabriker så vi är tacksamma för det antal vi har fått tag i. Det är från lite olika leverantörer så utseendet på själva kulan (inte motiven) kan skiljas åt något. Välj mellan tusentals olika hundmotiv och olika färger och storlekar. Nytt för i år är en mindre julkula.

 
JULKULOR
 
 

NYA MJUKISDJUR

Just nu inför pop up-butiken får vi in mängder av mjukisdjurleveranser! Det är dock fortfarande en del av leverantörerna som tyvärr har stora problem att få leveranser från sina fabriker men vi beställer där vi kan. Det kommer att komma mer av andra djur än hundar men såklart även en del nya hundar! =) Håll koll på alla mjukisdjur här (bocka i Senast inlagd i filtret under cirklarna så ser ni nyheterna först):

 
MJUKISDJUR
 
 

NYA SMYCKEN

Little Lions smycken är helt fantastiska! Ta en titt på alla hundar här:

 
LITTLE LION
 
 

PUSSEL

Förra året var det stor pusselbrist till vintern så missa inte att beställa ditt favoritmotiv redan nu! Vi kommer troligtvis inte att få in så många fler pussel i år tyvärr.

 
PUSSEL
 
 

FLEECEFILTAR

Kort och gott - vi ääälskar våra fleecefiltar! Läs mer och beställ här: 

 
FLEECEFILT