Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

Formbara hörselpluggar SILICONE PUTTY – 3 PACK

Mjuka formbara hörselpluggar av silicon som ger hög dämpning och sitter bekvämt. Ta en av bitarna, forma den rund och lägg den i örat och tryck ut den tills den format sig efter ditt öra och hörselingången. När du gjort detta sluter den helt tätt mot din hörselgång och ger en riktigt bra dämpning med NNR 32.

 
Läs mer →
 
 

HS Bio-Strike Vittringsdödare 12oz

Bio-Strike vittringskontroll är en ny banbrytande patenterad formula som är testad av tredjepart i lab där det visat sig vara dubbelt så effektiv som något annats märkes medel för vittringseliminering. Hunters Specialties Bio-Strike använder Nanoshield teknik för att öka den molekyläraytan för att maximera funktionen av lukteliminering. 

 
Beställ här →
 
 

Tenderum Mörningstimer bärbar

Kött behöver hänga för att bli mört och välsmakande, men det kan vara svårt att veta hur länge. Det är lätt att bli osäker för det man minst av allt vill är att köttet skall bli förstört. Med en Mörningstimer har du alltid full kontroll över mörningsprocessen och du kan tryggt hänga ditt kött så länge att det får optimal mörhet och smak. 

 
Läs mer →
 
 

Klarus H1A 550Lm Aluminium pannlampa

​Man tror ofta man sett det mesta och hittat det bästa- sedan dyker belysningstillverkaren KLARUS upp och ställer allt på ända! KLARUS HA1 pannlampa är inte bara extremt liten och lätt utan har en rad funktioner som gör den ytterst användbar inom otroligt många användningsområden.

 
Läs mer →
 

Hopfällbar såg med säkring

Hopfällpar såg för jakt, fiske, camping, friluftsliv och trädgårsarbete. En smidig men rejäl såg med kraftig konstruktion som klarar även lite grövre arbeten. Utrustad med säkring som är aktiv både i hopfällt och utfällt läge. 

 
Beställ här →
 

Norrländskt Läderolja

Norrländskt läderolja gör dina läderprodukter vattenavisande, smidigt och slitstarkt. Passar till tunna skinnvaror, jaktbyxor, ryggsäckar mm. 
Den är gjord av naturligt fett.
100 ml

 
Läs mer →
 

Öppettider 
Butiken 11.00-15.00
Kundtjänst 13.00-17.00
Telefon nr: 0950-13500

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, prisändringar och slutförsäljning. 

Home Page