Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

Effektivt Kräftmjärde 4.1m & 12m

Ett effektivt och extremt lätthanterat mjärde för fiske efter kräftor och agnfisk. Mjärdet är uppbyggt i sektioner med en fångstöppning sida per sektion, växelvis från bägge sidor. Mjärdets nedre del är förtyngd med blyvikter så den sjunker rätt och lägger sig rätt. Du håller i mjärdet hopfällt med en hand och förankringslinan i den andra, sedan kastar du bara mjärdet ifrån dig så vecklar det ut sig och lägger sig rätt på botten.

 
Beställ här →
 
 

Kaffepanna Hajk Deluxe 1.0L med sil

Kaffepannan Hajk Deluxe på gammalt vis fast bara smartare! Utrustad med sil så man slipper sump i koppen, också perfekt för att koka te i. Rymmer 1.0L. Silen gör det också mycket enklare att tömma bort sump! Den är bara så bra!

Diameter: 15.5cm

Diameter Sil: 7cm

Vikt 140g

 
Beställ här →
 
 

Lockmedel Björn, Harmon Scent Stick Cinnamon Bun

Kraftig och långvarig doft av kanel, som i sagorna där björnen äter gröt med kanel på. Ett amerikanskt lockmedel i stiftform som är lätt att stryka på där man vill och när det behövs! Varför björnar gillar kanel är svårt säga, men så verkar det vara!

 
Läs mer →
 
 

Z-aim Grand Wildlife saltsten Mineral/vitamin 5KG

Z-aim Grand Wildlife slickblock består av salt, mineraler och vitaminer i en sammansättning som i samspel främjar djurets förmåga att tillgodogöra sig mineraler och födoämnen för att höja hälsostatusen och förbättra tillväxt och kvalitet på horn och klövar med mycket mera! Läs hela texten förstår du sammanhanget och skillnaden mot vanliga saltstenar och mineralstenar. 

 
Läs mer →
 

Mus & råttfälla CrocJaws Snap

En rått & Musfälla vi valt ut själva eftersom vi tycker att många av de på svenska marknaden är allt för svaga för att med säkerhet avliva fångsten direkt! Känns lite väl märkligt när man kan smälla sig på fingret utan att det ens gör ont och det dessutom är en av fällorna som säljs mycket av. Med vår fälla lovar vi att du inte vill smälla dig på fingrarna i onödan och att kraften är tillräckligt hög för snabb avlivning! Storleken är dessutom betydligt rejälare så den lämopare sig för både möss och råttor.

 
Beställ här →
 

Tenderum Mörningstimer Väggmonterad

Kött behöver hänga för att bli mört och välsmakande, men det kan vara svårt att veta hur länge. Det är lätt att bli osäker för det man minst av allt vill är att köttet skall bli förstört. Med en Mörningstimer har du alltid full kontroll över mörningsprocessen och du kan tryggt hänga ditt kött så länge att det får optimal mörhet och smak. Oavsett hur temperaturen varierar räknar Mörningstimern ut hur långt mörningen har framskridit och beräknar det antal dagar som återstår. Mörningstimern finns i två modeller, en bärbar och en modell för väggmontering.

 
Läs mer →
 

Vi reserverar oss för slutförsäljning, prisändringar och felskrivning.

ÖPPETTIDER: 
BUTIK - 11.00-15.00
KUNDTJÄNST - 13.00-17.00

Home Page