Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Med glöd och respekt in i framtiden!

Efter några utmanande år, vågar vi åter blicka framåt med tillförsikt.

Digitaliseringen har tagit ett rejält kliv framåt och med den otroliga möjligheter.

För våra föreläsare betyder det att de kan inspirera, vägleda och blicka framåt antingen på plats hos Er eller via en hybrid lösning.

Vi förstår att det finns ett eftersatt behov av att träffas, fylla på med kunskap och ladda med ny energi för att ta sig an framtidens möjligheter och utmaningar.

På vår hemsida finner Du ett axplock av föreläsare, moderatorer, underhållare och musiker vi arbetar med. Fråga oss gärna om Du är nyfiken på andra profiler så hjälper vi till. 

Tel. 0766-290 000      Tel. 0731-006 244 
info@talarkompaniet.se
www.talarkompaniet.se

Tips på föreläsare och underhållare

Per Schlingmann

- Corona Express,
Per Schlingmann är författare till flertalet böcker, föreläsare och rådgivare med lång erfarenhet inom både politik och näringsliv. 

Tillsammans med Kjell A Nordström har han skrivit två böcker om Global Trendspaning.

Den senaste boken, Corona Express, handlar om hur digitaliseringen tagit sjumilakliv framåt och hur vi kan dra nytta av det på många sätt. 

Stå Aldrig Still
Per pratar om ledarskap, strategisk kommunikation, varumärke, förändringsprocesser, politik och retorik där stor kunskap och erfarenhet ligger bakom hans ord.

Läs mer


Göran Adlén

- Arbetsplatsen
efter pandemin

Kommer allt bli som förr? Kommer vi verkligen efter snart två år med en pandemi som har förändrat vårt sätt att arbeta att återgå till det gamla? -Nej! 

Den här föreläsningen ger svaren, tankarna och idéerna om ett nytt arbetsliv. 

-Framtidsspanaren

Det är en underhållande, tänkvärd, men framför allt en föreläsning som ger många idéer till hur man ska skapa en ännu bättre arbetsplats. Den allra bästa.

Ett arbetsliv där vi mår bättre, presterar mer och framför allt lyckas få en bättre balans och mer arbetsglädje.

Läs mer

Se Filmklipp


Ingemar Allén och Peter Sandholt

- 25 år med Morrongänget

De välkända radioprofilerna från Göteborg, Ingemar & Peter, har roat västsvenskarna i 25 (!) år. Just nu är de aktuella med sin show

"Scenkväll med Morrongänget", men låter hälsa att de kan nog få in en föreläsning mellan varven i alla fall. 

Den aktuella föreläsningen "25 år med Morrongänget",

handlar om att hålla sig kvar på toppen genom ständig förnyelse.
Hur tillfredställer man gamla kunder (lyssnare) och hur attraherar man nya?.

-Ingemar & Peter delar med sig av historiska tillbakablickar, dråpligheter, historier bakom kulisserna, goda råd, profetior om framtiden och många skratt. Väl mött!

Läs Mer

Filmklipp


Christer Olsson

-Vart är du på väg och vill du dit?

Christer har ett unikt fokus på samspelet mellan organisationens strukturella och kulturella dimensioner. Han har en förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling. De goda råden är inte bara användbara för 

- Årets talare 2019


chefer och ledare, utan för människor på alla platser och i alla situationer i livet. Christer hjälper Er gå från "Att veta till att göra".
Vilja, utveckling och ständigt lärande är avgörande för vår lycka och framgång. Att stå stilla är en farlig strategi.

Christer är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Han har arbetat som föreläsare i över 20 år och kan bara varmt rekommenderas. 

Läs Mer och Filmklipp


Tina Thörner

-Led andra genom att leda dig själv först!

Rallydrottningen Tina har de senaste åren varit en mycket populära föreläsare. 

Tina tar med publiken på en resa till jordens alla hörn och menar att teamets mellan-mänskliga relationer utgör basen för framgång. Medarbetarskap som motiverar och inspirerar börjar hos mig själv!

Läs Mer och Filmklipp


Pär Johansson


Trots massivt motstånd från omgivningen startade Pär 1996 Glada Hudik-teatern, en teatergrupp där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare agerar sida vid sida. Resan har kantats av en mängd mentala omställningar säväl internt som från omgivningen.

- I huvudet på en normalstörd.

Pär är flerfaldigt belönad både som ledare och talare och menar att om alla får uppskattning för vad de kan så skapas växtkraft, såväl hos människor med funktionshinder som i ett multinationellt företag.

Läs mer

Filmklipp


Boris Lennerhov

Boris Lennerhov övertog VD-stolen på Gekås Ullared år 2000. Boris började direkt med en rad förbättringsarbeten för att effektivisera företagets logistik, marknadsföring och organisation. 

-20 år med Gekås

Som mannen bakom ett sällsynt framgångsrikt affärskoncept så är vägen dit en mycket spännande resa med mycket lärdomar.

TV Serien "Ullared",är bara ett av många smarta grepp den ständigt idésprutande Boris Lennerhov kom upp med.

2019 fick Boris H.M. Konungens medalj för betydande insatser inom svenskt näringsliv. 

Idag har Boris släppt VD-posten men är styrelsens ordförande.

Läs Mer och Filmklipp


Annelie Pompe

Göran Adlén, trendrapport

Annelies föreläsningar handlar om något djupt och viktigt. Föreläsningarna är kopplade till vardagslivet och hur vår inställning till livet påverkar hur vi lever. 

Tankarna påverkar allt vi gör, menar Annelie. Väldigt sällan kan vi styra över de yttre omständigheterna, men vi kan alltid välja att vara medveten om vilket förhållningssätt vi vill tackla dem med. Det handlar om attityd och inställning.

-Från botten till toppen

Fridyk, 126 m(!) och Mount Everests topp.

Annelie tillhör den nya generationen föreläsare.
Hon pratar inte bara om hög prestationsnivå och äventyr
eller teori.   

Hon menar att det största äventyret sker inombords, inte nödvändigtvis på mt. Everests topp eller på 126 meters djup.

Läs Mer

Filmklipp


Olof Röhlander

-Mental Styrketränare

Med ett relevant och ständigt aktuellt budskap har Olof talat för alla sorters människor och vid en rad olika sammanhang. Hans retorik, närvaro och stora humor håller hög klass. Olof har en förmåga att nå ut på ett bra sätt till kräsna åhörare genom att han alltid anpassar innehållet utifrån sina kunder. 

Efter elitkarriären inom bordtennis har Olof sedan år 2011  varit den mest bokade talaren i näringslivet och är den ende som erhållit sex olika talarutmärkelser. 

Läs Mer och Filmklipp

Erik Thyrell

-Att sälja med hjärtat

Med stor entusiasm, energi och humor har han utbildat över femtontusen personer i Sverige och Norge i ämnena: försäljning, kundservice, konflikthantering och kommunikation.
Ett exempel på en av Eriks populära föreläsningar är;

”Alla kan sälja”

-Vanliga fördomar om säljare
-Motivation får oss att komma igång, men det är goda vanor och rutiner som ger resultat
-Hur överkommer vi vanliga rädslor som ofta begränsar oss i våra jobb?

Läs Mer

Filmklipp


Underhållande föreläsare

Jan Bylund

-Våga fråga
-Våga vara korkad

Jan Bylund är en av de mest rutinerade komikerna och med sin Norrländska klarsynthet fångar han komiken i vardagssituationerna.

Har bland annat blivit framröstad till Sveriges Bästa Stå Upp komiker av Expressens läsare. Sällan svordomar och alltid ovanför bältet. 

Läs mer


Underhållning

Brynolf & Ljung

-Scenshow och Streetmagic
Tillsammans tänjer Peter och Jonas gränserna för hur en magishow ska se ut. Humor och fingerfärdighet blandas i ett högt tempo med storslagna illusioner och effekter. 

Street magic
I TV programmet ”Brynolf & Ljung – Street Magic” som sänts i 3 säsonger på TV4 har kändisar blivit lurade av Peter och Jonas. Street magic är trolleri på nära håll, mitt ute bland gästerna! Peter och Jonas gör nedslag under eventet med fingerfärdig magi som känns i magen.

Läs Mer

Filmklipp

Klasse Möllberg

-Välkommen till festen

Vi har arbetat med Klasse vid ett flertal stora och ett antal mindre arrangemang, allt ifrån tyrolerfester till julbord och vi kan bara säga att han är noggrann, väl förberedd och riktigt proffsig.

Så låt Klasse ta hand om Er fest så att du i lugn och ro kan luta dig tillbaka och njuta av god mat och få tid att umgås med vänner, arbetskamrater eller kunder.

Läs mer


Gaston

-Underhållning när den är som bäst

Han är flerfaldig svensk och nordisk mästare i magi.

Gaston är en fantastisk underhållare till event och julfest.


Läs mer

Peter Eriksson

-Musikunderhållning med stjärnglans

 Peter Eriksson är en mycket uppskattad artist som på ett avslappnat sätt charmar publiken med sina klassiska hits. Peters erfarenhet sträcker sig allt från den lilla till den stora scenen. Hans bejublade Tom Jones-show får publiken att ryckas med bland glitter och glamour.


Läs mer 

För bokning ring 0766-290 000 info@talarkompaniet.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!