Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

H&S 3D Ansiktsmask lövcamouflage Realtree

En riktigt bra lövcamouflagemask från Hunters Specialties i USA, tillverkad i Flex Form ™ material samt Realtree® Xtra Grön ™ camo.

Denna mask är mycket lätt att ta på sig, sitter perfekt samt släpper igenom utandningsluft väldigt bra så glasögon inte immar etc. Justerbar näsbrygga och två huvudband i resår gör att masken sitter bekvämt och säkert på plats. 

 
Läs mer →
 
 

Hunters Specialities 3D-löv camo handske

Hunter Specialities tillverkar produkter med nog utvalda material som inte reflekterar UV-ljus. Deras löv camouflagehanske passar perfekt till ditt 3D-ställ och fyller i luckan som fattas. Realtree XtraGreen mönstret smälter väl in i miljön. 

 
Beställ här →
 
 

Jakthandske Hunter's Spec Scent-A-Way® Silver, Touchskärm,Tech Tip,Silver

Använd touch skärmen på telefonen utan att ta av handsken, TECH TIP på tummar och pekfinger ger dig perfekt kontroll. Camouflage i mönstret REALTREE XTRA och invävda silvertrådar som gör att tillväxten av bakterier hämmas och motverkar uppkomst av dåliglukt & vittring.

 
Läs mer →
 
 

vinterfodrad mössa, typ lowe alpine

Vinterfodrad mössa med öronlappar och böjbar skärm. En mycket varm och praktisk mössa med fleece som innerfoder och nylon på utsidan för att hålla dig torr om huvudet, undan snö och regn. Justerbar storlek som passar de flesta.

 
Läs mer →
 

Camouflagetejp - Digital 50mm x 4.5m

Camouflagetejp Digital/Skog 50mm x 4.5m tillverkad av NonWoven som belagts med specialsilikon. Tejpen sitter mycket bra samtidigt som inga rester alls av lim lämnas kvar när man tar bort den.Tejpen kan användas flera gånger, bara ta av och linda upp. 

 
Beställ här →
 

Z-aim 3D ställ Hide & Seek Fält

3D Camouflage Z-aim Hide & Seek Field representerar en ny värld för jägare som söker ett optimalt kamouflage som dessutom är extremt tyst att röra sig i. Vi är själva aktiva jägare som bedriver jakt där minimal synlighet ofta är avgörande. Med dessa överdragsställ får du garanterat en helt ny uppfattning när det gäller 3D kamouflage.

 
Läs mer →
 

Öppettider: 
Butik 11.00-15.00
Kundtjänst 13.00-17.00

Vi reserverar oss för slutförsäljnin, prisändringar och skrivfel. 

Home Page