Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev Oktober

Härliga höstluft

Vilka fantastiska dagar vi bjuds på! Hoppas att du har kunnat njuta av dessa och även av kommande strålande dagar!

Det är så roligt att kunna bjuda in till lite större klasser igen! Men trots att restriktionerna släpper så kommer vi att hålla antalet till max 16 personer under hela terminen. Vi är fortsatt nöjda med vårt bokningssystem och hoppas att du har kommit igång med det och att du också är nöjd, behöver du hjälp - låt oss veta!

Vi har mycket på gång, inte minst en ny hemsida som snart är redo att presenteras :)

Planerar att öppna shoppen igen med nya härligheter som kimonos, smycken, yogamattor, böcker, hudvårdsprodukter med mera.

Följ med mig (Malou) och Cecilia på en weekendresa till Runö Gård (nästan hemma hos mig!) 6-7 november. Här får du olika typer av yoga, filosofi, pranayama, mantran, chakra o kristaller - kommer att ge dig både avslappning och energiboost! Kika på hemsidan under workshops.

Ett tillfälle med Dive Deeper under hösten, 15/10 12.30- 15.30. Läs mer på hemsidan!

Halloween närmar sig och självklart bjuder Vera och Veronica på en magisk grundande Halloweenyoga med extra allt, fre 5 nov kl 17.30-19.30. 

Kreativitet är inte bara ett skapande av en bild eller en text, kreativitet ger sig uttryck i hur vi tänker, agerar, pratar och inte minst hur vi skapar vårt eget liv. Väck din kreativa ådra! Den 6:e nov håller Joanne en ws i "The art of creative expression". Missa inte det!

Intresserad av hästar? Då finns det 2 hröiga workshops i Ryttaryoga att delta på under hösten med Anna Hedelin!

Den 21 november har Anna återigen en härlig förmiddag med Yoga, filosofi där frukost även ingår.

Familjeyoga kommer tillbaka, datum planeras i detta nu.

I övrigt så är yogalärarutbildningen igång! Fantastiskt kul! Det finns tider för den som önskar personlig träning inom yoga, andning, stresshantering. Snart kommer det även finnas tider att boka för Reiki. Snart är vår nya hemsida klar!!! Mycket att se fram emot!

Ge dig själv lite vardaglig magi genom att ta de där extra djupa andetagen, tillåt dig själv att bli hänförd av allt det vackra i naturen! 

Hoppas att vi ses snart!

Med värme från Malou och hela teamet på MM Yogastudio (snart Holistic House)
facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter