Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

OKTOBER 2021


Löjromsäventyr

Visste du att från Spikens fiskehamn fiskas, förädlas och levereras det tiotals ton med löjrom per år? Under november månad får du möjlighet att uppleva denna process på nära håll genom ett matäventyr för alla sinnen. 

Läs mer och boka ditt löjromsäventyr här!

Skaldjursupplevelse

Älskar du att njuta av havets delikatesser och samtidigt lära dig mer om dem? Då kan vi rekommendera vårt skaldjurspaket. Förutom att avnjuta en skaldjursplatå får du ta del av allmän skaldjurskunskap i kombination av hantverket bakom.

Läs mer och boka din plats här!


Möt hösten

- Höstlov i Läckö-Kinnekulle

Från att packa strandväskan med badhanddukar till att fylla termosen med varm choklad. De varma sommarmånaderna har passerat, temperaturen sjunker och vi går mot en svalare årstid. Vi välkomnar hösten genom att dela med oss av mysiga aktiviteter att göra på Destination Läckö Kinnekulle. 

Som ett avbrott i vardagen kommer också höstlovet som en välkomnad vecka. Har du koll på vad som händer i under denna vecka? Vi delar med oss av tips på såväl fartfyllda äventyr som hissnande, spännande och avkopplande upplevelser.

Njut av hösten och ta del av våra tips!


Sätt guldkant på hösten

Löjrommens dag - den 14 november är det Vänerns röda guld som uppmärksammas. Vid Spikens fiskehamn på Kållandsö kan du denna dag uppleva arbetet och hantverket kring beredningen av löjrom. Och självklart köpa med dig löjrom hem.

Läs mer här!


En färgstark afton

Vill du beröras av konstens färgstarka värld? Låt dig då inspireras och upplev konst av alla dess slag under Konstafton den 6:e november. Konsthallen, ateljéer och gallerior öppnar dörrarna för att ta emot besök.

Läs mer här!


Ha en riktigt härlig höst!


Destination Läckö-Kinnekulle AB
Nya stadens torg, Gamla Rådhuset
531 31 Lidköping
Tel: 0510-200 20
E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooklinkedinyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!