Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

Köp ett vålsjögiller - Få fårull på köpet!

Fårull är ett simpelt och mycket bra sätt att få dofterna att stana längre i fällan. Samtidigt som det tillför naturliga dofter. Lägg eller häng lämplig mängd längst in i fällan och applicera lockmedel på ullen. Ull är även ett mycket bra underlag till beten. Använder du det inte redan, så prova. Otvättad och helt naturlig. 

Gäller mellan 28/9-5/10 2021 eller så långt lagret räcker. 

Vålsjögillret Mård, Mink Galvaniserad

Vålsjögillrets konstruktion ger en rad fördelar som gör den till mångas förstahandsval för fällfångst av mård och mink. Ingen annan fälla är lika lätt och säker att spänna upp, dessutom kan du enkelt justera trycket på tramplattan för att den skall lösa ut! 

Fällan tillverkas av oss på Z-aim AB enligt originalmått men som en betydligt förbättrad helgalvaniserad version. Har du inte tidigare någon vålsjöfälla så blir den säkert din nya favorit!

 
Läs mer →
 
 

Z-aim avståndsmätare - 1400m

En avståndsmätare som imponerar med mycket hög mätkapacitet och funktion! En av våra storsäljare som vi haft under flera år och vet är ytterst problemfri och extremt bra!

Den mäter, tex. med lätthet avståndet till orrar sittande på sjöis mer än 600 meter bort vilket är ett tydligt styrkeprov! Ute på isen är det bara fågeln i sig som kan mätas på och en sådan liten reflektionsyta för lasern kräver en mycket högpresterande laseravståndsmätare! Andra 600m-1000m avståndsmätare klara oftast inte ens att mäta avståndet till orre på is på så kort avstånd som 150m.

 

 
Beställ här →
 
 

Impregneringsmedel Luktfritt Hunters Specialites 458ml

Inte tillhör du väl dem som sprayar på diverse impregneringsmedel som luktar som en hel kemikaliefabrik och går ut i skogen på jakt? Att inte lukta är en god början till en lyckad jakt, med Hunter's Specialites impregnering kan du vara säker på att slippa bli blöt och att du är luktfri.

 
Läs mer →
 
 

Cass Creek Ergo Räv

Trots ett lite format levererar den ljud av bra kvalitet och ljudnivå för att det skall höras tydligt på långt avstånd med våra mänskliga öron. Räv och Lo hör och reagerar på lockljuden på mycket längre håll än vi. Lockdosan är mycket enkelt att använda, ljuden ligger på separata knappar och du höjer och sänker ljudet via volymknappen samt avbryter ljudet när du vill med mute knappen.
Finns även som gräsand och vildsvin. 

 
Läs mer →
 

Norrländskt Läderfett

Norrländskt Läderfett gör dina läderprodukter smidigt, vattenavvisande och slitstarkt. Passar bra till skor, kängor, seldon, ridsadlar, handskar mm. 
Den är gjord i naturligt fett och tjära. 

 
Beställ här →
 

Outdoorsman's Gift Pack

Outdoorsman gåvopaket pack innehåller allt du behöver för att skötel av din utrustning som kläder, skor, tält etc. Kända effektiva produkter av högsta kvalitet. Gör din vistelse utomhus på fritid, jakt eller fiske trevligt och bekvämt oavsett väder. En gåva som passar perfekt för alla, även dig själv.

 
Läs mer →
 

Öppettider 
Butiken 11.00-15.00
Kundtjänst 13.00-17.00
Telefon nr: 0950-13500

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, prisändringar och slutförsäljning. 

Home Page