NYA PUSSEL

Vi har fått in ett helt gäng med nya pussel samt påfyllning av gamla favoriter! I den här omgången fanns det gott om hund-, varg- och kattmotiv.

Ta en titt på alla nyheter och gamla favvisar här:

 
PUSSEL
 
 

NY RYSK FIGURIN - BORDERTERRIER

Jajamensan, nu finns även borderterrier som rysk figurin. Välj mellan rasens alla färger. Givetvis finns det även många andra raser, ta en titt här:

 
RYSKA FIGURINER
 
 

NYA HUNDRASER PÅ TYGVÄSKOR

Äntligen nya hundraser på tygväskorna från Ryssland - borzoi, tibetansk mastiff, shetland sheepdog, chow chow, pomeranian, fransk bulldogg, welsh corgi cardigan och tibetansk mastiff.

 
TYGVÄSKOR FRÅN RYSSLAND
 
 

Inga hundar i den här omgången men fina nyheter från Jellycat samt påfyllning av favoriter =) Ta en titt på alla mjukisdjur vi har här:

 
MJUKISDJUR
 
 

SISTA CHANSEN ATT FÖRBESTÄLLA!

Missa inte - sista chansen att förbeställa kak-, pepparkaksformar samt kavlar är idag! Nu har vi öppnat upp så att alla + en del nyheter går att beställa igen. Dock är det lite brådis, senast idag den 26 september måste vi ha in era beställningar. Därefter blir det endast de vi har i lager som går att beställa i år. Jag vet av erfarenhet att många vill beställa i november och december men då kan det vara försent.  Läs mer och beställ här:

 
TILL BAKET