Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Höstfärger

Hej!

Hoppas du har det gott och kan njuta av vackra höstdagar! Här börjar naturen skifta i fantastiska färger och trädtopparna lyser som guld när solen skiner! Nu har Mabon - Höstdagjämningen passerat, och kvällarna blir snabbt mörkare och inbjuder till att mysa inne med tända ljus. Vi har gott om fina ljushållare att välja bland i vår shop, och bland våra Lotusblommor finns flera fina färger att välja på.

Roligt att så många passat på att beställa lyktor och lampor av saltkristall, nu när vi har det som Månadserbjudande. Nu finns även 2-3 kg Saltkristall-lampor att beställa igen. En nyhet bland lyktorna är en vacker lykta av vit Selenit. Erbjudandet gäller t o m.30/9. 

Doft kan också bidra till hög mysfaktor inomhus. Hos oss finns gott om Aromalampor att välja bland. I utrymmen där du inte vill tända ljus, passar det bra med några droppar av din favoritdoft på en DoftstenSötaste lilla doftkruset att ha eterisk olja i, hittar du bland våra NYHETER. Nu finns Aroma-diffusern Zen Breeze att beställa i shopen igen, nu även i naturfärg. Både aromalampor och diffusers fuktar även inomhusluften som lätt blir torr under vintern. 2 av våra doftoljor hittar du i erbjudandet längre ner i brevet.

Även om det kanske känns långt borta just nu, så är det knappt 3 månader kvar till Jul, och nu finns Willow Trees Julkrubban - Familjen på vår hylla igen. En nykomling bland våra Willow Tree-änglar, är Angel´s Embrace.

Gunilla med personal önskar dig en härlig höst!


Saltkristallyktor och lampor

Månadens Erbjudande

Månadserbjudandet 20% rabatt på alla Lampor och Lyktor av Saltkristall gäller Septembermånad ut. Nu har vi fyllt på mer av de lampor som tagit slut.

Håll utkik efter nytt Månadserbjudande 1/10.

Doftkrus

En av våra NYHETER är det här lilla fina doftkruset för eterisk olja. Kruset är tillverkat i keramik, och endast 3,5 cm långt. Droppa i lite av din favorit-olja. Passar att hänga hemma eller i bilen. Du kan även bära det som ett halsband och ha din favoritdoft med dig hela dagen.  


Nyheter / Åter i lager

Aroma-diffuser Zen Breeze

Vi har många nyheter i vårt sortiment, som vanligt hittar du dem i vårweb-shop.

Glöm inte att kolla in Veckans Fynd också.

OBS! Gratis frakt om du handlar för över 599 kr. Välj levererans med DHL eller PostNord. Paket över 2 kg, skickas med DHL.

Du kan välja att betala med Swish, Paypal och Klarna (faktura, kort, bank).

Nyhetsbrevs-erbjudanden

7 Chakras Doftolja

Doftolja 7 Chakras för Aromalampa 

Nu 20:-   ord pris 35:-

Änglasten

Änglasten - Angel Worry Stone

Nu 75:-   ord.pris 110:-

Doftolja Patchouli

Doft olja Patchouli, för Aromalampa

Nu 20:-   ord pris 35:- 


Facebook/Instagram

Länk till vår Facebook-sida finns HÄR och följ oss gärna på Instagram: " amulettenisolleftea ".


Eterisk olja

Eterisk olja är inte bara en doft. De används bl.a. i Aromaterapi, och påverkar oss både fysiskt och mentalt. Nu när dagarna blir kortare och vi ibland känner oss tröttare, kan en upplyftande Citrus-olja, som t.ex. Apelsin, Grape, BergamottMandarin, Lime och Citron, passa bra att använda under dagarna. De har en upplyftande och uppiggande effekt på sinnet. Även EukalyptusPepparmynta och Tea Tree-olja har en stimulerande och upplyftande effekt. Passar även bra att använda i förkylningstider. Kom ihåg att dosera försiktigt! Några få droppar räcker

Prova dig fram bland dofterna och hitta din favorit! 

Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.