Höstens aktiviteter och tema-helger

Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


9-10 Oktober

Utomhusträning med Fredrik, Grindas egna PT


Utomhusträning med personlig tränare på Grinda! 
Fredrik Elfgren är legitimerad naprapat och har jobbat med crossfit och som PT åt elitidrottare. Nu hittar ni honom på Grinda där han delar med sig av sina kunskaper inom träning.

Under Grindas Utomhusträning varvar ni teori och teknik med utmanande träningspass och energifyllda, hälsosamma måltider – allt för att ni ska få dom bästa förutsättningarna att komma igång eller utveckla er träning! Ladda upp med en god natts sömn, för att dag två sättas på prov i ”Grinda Utmaningen” där ni testas både fysiskt och psykiskt.

Ta med dig din partner, kollegorna, kompisarna eller utmana dig själv under skärgårdens bästa träningsweekend. Lunch, fika, middag och frukost ingår i alla våra övernattningspaket.


9-10 Oktober

Ta förarintyg på Grinda!


Läs förarintyget i Skärgården på Grinda tillsammans med Navigationsgruppen!

Efter succén förra hösten så bjuder vi återigen in till en inspirerande helg där du läser förarintyget i ledning av Navigationsgruppen i inspirerande skärgårdsmiljö på Grinda Wärdshus!


8-9 Oktober

Höst-Röj


Längtar du ut i naturen och trädgårdsarbete?
Ta med dig familjen eller dina vänner och kom ut till Grinda på en skön helg i naturen!
Tag båten ut redan på fredag kväll och avnjut en härlig middag hos oss och njut framför brasan för att sedan på lördagen vara med oss och röja bort hösten. Vi bjuder på en trevlig utomhusdag med lunch, fika och bastubad!


9-10 Oktober

Loppis x 2


I vår fynd-lada finner du nya och gamla prylar som har eller haft någon plats på någon av våra verksamheter dvs mycket porslin, glas, båtprylar, kläder, byggmaterial och annat bra att ha skoj.

I Gästhamnen kan du ha egen loppis från din båt, få bort det gamla eller något ni inte längre har behov för, köp nytt i Ladan eller spar pengarna till krogen.

Ni dukar upp prylarna (bord finns) på bryggan och Grinda bjuder på halva hamnavgiften.


16 Oktober

Eld-helg


Tredje helgen i oktober har vi vårt återkommande tema och event Eld!
Runt om i skärgården tänds det eldar och vi firar in mörkrets årstid.
På Grinda Wärdshus serverar vi en eldig middagsbuffé och lyser upp höstmörkret med fackeltåg, stor höstbrasa och eldshow med IGNITED

Tillsammans med våra återkommande eldkonstnärer, IGNITED, bjuder vi er på eldshow under kvällen med minst lika mycket eld och mystik som IGNITED alltid levererar för att underhålla och värma gästerna i höstmörkret. Med musik, vacker eldkoreografi och eldeffekter kommer ni få uppleva en eldshow som bokstavligt talat värmer upp tillvaron ordentligt!

Efterfrågan på rum har ökat med åren och nu när restriktionerna lättar så hoppas vi att ni kommer åter till oss och har därför även öppnat upp för boende i Stugbyn.


23-24 Oktober

Yoga med Åsa & Sudheesh!


Favorit i repris!! Kom och Yoga med Åsa & Sudheesh!

Sudheesh Balakrishnan är certifierad yogalärare i Sivananda Yoga och Ashtanga Vinyasa Yoga. Han är registrerad E-RYT 500 med Yoga Alliance. Han är känd för sitt stora hjärta och skratt samt sitt mjuka bemötande!

Åsa Engman är kvinnan som ger ”många bollar i luften” ett ansikte. Som yogainstruktör, dansare, koreograf och show-artist är hon alltid i hetluften, och dessutom har hon medverkat i flera stora musikaler och revyer. Hon har över 20 års branscherfarenhet och är även utbildad sjukgymnast och alternativmedicinare och har arbetat med hälsovård i 25år. Åsa driver tillsammans med sin syster träningsstudion e2elements

Detta är ett populärt återkommande event så välkommen att boka din plats redan nu! 


Välkommen till oss på Grinda!

facebookinstagramhomepage

För personlig service ring 08-542 49 491 eller maila info@grinda.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.