Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

Hölsterryggsäck Tourbon

Tourbon hölsterryggsäck av hög kvalitet med många fina detaljer och snyggt utförande är perfekt för dig rör dig mkt under jakten och behöver en lätt säck för dagsturer! Hölstret kan enkelt avlägsnas när det inte behövs.

 
Läs mer →
 
 

Varningstriangel Jakt med drivande hund

Varningstriangel som effektivt och tydligt signalerar åt trafikanter på vägen att jakt med hund pågår, ett enkelt sätt att minska risken för att hunden blir påkörd och dödad av trafik. 

 
Beställ här →
 
 

Vattensäkra tändstickor 20 st

Dessa starka tändstickor ivattentätt fodral går att tända eld med i både hård vind och regn. Den vattentäta behållaren innehåller 20 stycken tändstickor.

 
Beställ här →
 
 

Z-aim Vakuumpåsar-Rulle 20 cm x 15 m

Vakuumpåse 20 cm x 15 meter på rulle är valet för dig som vill packa ditt kött, fisk etc och anpassa längden perfekt efter varje behov. Optimalt för bogar, stekar, sidfläsk, färs, fisk etc. 
Finns även som 28cmx15m rulle och färdigskurna påsar 20x30cm och 28x40cm. 

 
Läs mer →
 

vinterfodrad mössa, typ lowe alpine

Vinterfodrad mössa med öronlappar och böjbar skärm. En mycket varm och praktisk mössa med fleece som innerfoder och nylon på utsidan för att hålla dig torr om huvudet, undan snö och regn. Justerbar storlek som passar de flesta.

 
Beställ här →
 

Camouflagetejp - Digital 50mm x 4.5m

Camouflagetejp Digital/Skog 50mm x 4.5m tillverkad av NonWoven som belagts med specialsilikon. Tejpen sitter mycket bra samtidigt som inga rester alls av lim lämnas kvar när man tar bort den.Tejpen kan användas flera gånger, bara ta av och linda upp. 

 
Läs mer →
 
Home Page