Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev

Karlstad Golfklubb 2021


Klubbinformation


Säsongen har gått fort och hösten är redan här. Otroligt glädjande att vi har en bana i toppskick och att ni medlemmar fortsätter att spela på ändå ”in i kaklet”. Vår banchef Pelle kommer att gå i pension vid årsskiftet och det pågår en rekryteringsprocess gällande efterträdaren. Jag räknar med att kunna återkomma inom kort med mer information angående detta. 

Jag vill passa på att tacka för alla kreativa förslag som ni medlemmar har förmedlat till vår Digitala förslagslåda. Vi kommer att utvärdera dessa tillsammans med den input vi fått in via årets Players 1st undersökning under hösten och vintern, med målet att erbjuda en än bättre golfanläggning och upplevelse på Karlstad Golfklubb.

Hoppas nu att vädret vänder och att vi får ett par fina veckor som avslutning på utesäsongen!

 Mathias


Foto Stig Dahlén

Höstmötet närmar sig och går av stapeln 27/10 klockan 19:00. Mötet kommer att genomföras digitalt, på samma sätt som vårmötet 2021. Separat information och föredragningslista kommer att mailas ut till er medlemmar den 13/10.

Styrelsen


Lördagen den 23 oktober är det dags för 2021 års upplaga av Armageddon.

Det är en Fyrmanna scramble med shotgunstart kl. 11:00. Max antal lag är 30 st. 

Anmälan öppnar imorgon den 1 oktober 07.00. Anmälan sker i lag och alla deltagare måste vara medlemmar i Karlstad GK och det är först till kvarn som gäller!

Startavgiften är 295:-/person och då ingår buffé, ett startkit med diverse bra saker inför rundan. 

Vi samlas igen vid restaurangen 18.00 och prisutdelningen är direkt efter avslutad middag.


Då vårens städdag blev inställd så kommer här nu ett nytt tillfälle att få tillbaka sin städpeng. Den 14 november 10.00-13.00 ses vi på klubben för att hjälpa våra banarbetare med lite arbeten. Anmäler dig gör du i Min golf tävling där vi lagt upp aktiviteten.

Ersättningen är 300 kr som sätts in på bankontonummer ni uppgett i anmälan.


Öppettider Oktober

Måndag-Fredag 09.00-16.00

Lördag-Söndag 09.00-15.00

Måndag-Fredag 09.00-16.00

Lördag-Söndag 09.00-14.00

Måndag-Fredag 09.00-16.00

Lördag-Söndag 09.00-16.00


Baninformation


Vilken sensommar vi har haft, en superfin bana och så mycket positiv respons från er medlemmar och gäster!

Men nu hösten är här och vi har nu påbörjat förberedelser av banan inför stundande vinter. För att kunna ge banan bästa tänkbara förutsättning inför kommande säsong så är sista dagen att spela Röd och Blå slinga den 24 oktober. Vi kommer sen att preparera banan och förbereda den för invintring. Gul slinga är öppen tillsvidare, om vädret tillåter en bit in i november, bollränna gäller fr o m 25 oktober. Solslingan försöker vi hålla öppen så länge det går! 

Mer detaljerad information om vad som skall göras på banan kommer i kommande nyhetsbrev.  

Banpersonalen


Restaurangen


Det kan kännas konstigt, men nu är det hög tid att börja tänka på julbord!

I år kommer Abdul med personal erbjuda en julbordsinspirerad lunch för 230 kr/person. Den serveras 1:a, 2:a och 3:e veckan i december mellan 12.00-15.00. Lunchen måste förbokas. Julbord på kvällen kommer erbjudas privata sällskap/grupper och företag, kontakta restaurangen för offert.

Tel: 070-0742584

Abdul


facebookinstagramyoutube

På Karlstad Golfklubb erbjuder vi service och kvalité, en mötesplats för alla.
Besök gärna vår hemsida på www.karlstadgk.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.