Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

Dieselvärmare / Z-aim 1.6 - 5KW fjärrkontroll

Z-aim Dieselkamin / dieselvärmare 5KW 12V luftvärmare med fjärrkontroll är ett färdigt system som är enkelt att installera och väldigt effektivt! En dieselkamin av mycket hög kvalitet med patentansökt förbränningssystem utrustat med avancerat konstruerad kylkropp. Resultatet är extremt hög förbränning och effekt! 

 
Läs mer →
 
 

Vildmarkskamin Z-aim Polar'n

Vi utvecklade vildmarkskaminen för att mota kalla dagar på passet, isen eller övrigt friluftsliv! Fördelarna är många men den skillnad som gör mest är konstruktionen med dubbelmantel och ställbart drag vilket ger mycket lång brinntid på lite bränsle.

 
Beställ här →
 
 

Elektriska sockar Z-aim + 2st Powerbank

Omtyckta elektriskt uppvärmda sockar, levereras med 2 st powerbank @ 2300mah. Värmer främre delen av foten. Tre effektlägen, hög, medium och låg. Ger upp till 6 timmar med värme i intervallet 40-60C.

 
Läs mer →
 
 

Värmeväst Z-aim Hot & Happy

Vi har sålt värmevästar länge vilket gör att vi vet vad som är viktigt och varför. Hot & Happy värmeväst är gjord för att sitta nära kroppen för maximalt utbyte av värmen. Konstruktionen med ett yttre lager av tunn neoprene ser till att behålla och sprida värmen på bästa sätt.

 
Läs mer →
 

HotHands Handvärmare ca 10 timmar

Hothands, 2-pack med handvärmare för engångsbruk (tidigare Pak-Heat). Håller en temperatur på 51-69 °C i upp till 10 timmar. Perfekt att stoppa in i vantar eller fickor för att hålla fingarna varma under skidturer, i liften, på jaktpasset, osv. 

 
Beställ här →
 

 

Termotic Thermo Innerväst- flyt/värme

Denna innerväst har ett väldigt stort användningsområde och passar det flesta fritidsaktiviteter man kan komma på. Smidigheten, värmeförmågan, andningsförmågan och flytkraften ger dig tillgång till ett plagg som lämpar sig mycket väl för kalla dagar på passet under älgjakten, det bitande dagarna på isen under vinterfisket, tuffa turer på skotern i okänd terräng, skridskoturen på den första blanka isen, långa turer på hästryggen likaväl som huttriga kvällspromenader.

 
Läs mer →
 

Öppettider 
Butiken 11.00-15.00
Kundtjänst 13.00-17.00
Telefon nr: 0950-13500

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, prisändringar och slutförsäljning. 

Home Page