Avenyns nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Du vet väl vad som händer idag?!

Idag händer det vi alla väntat på, restriktionerna lättas! Nu öppnar Avenyn åter upp till fullo igen och vi vill såklart fira med er. Här bjuder vi på fem tips på aktiviteter och händelser de närmaste dagarna, och tipsar om ett spännande nytillskott bland våra restauranger.

Vill du har fler tips och mer inspiration? Kolla in våra guider!

Kultur & nöje
Nattliv
Mat & dryck


Färgsprakande krogshow på Park Lane

Park Lanes populära Dinner Show ”Generations - The best of 70, 80, & 90s music” går nu att boka och det finns biljetter till föreställningen både den 1 & 2 oktober! Det utlovas en färgsprakande krogshow med hits från 70-, 80- och 90-talen, där trerättersmeny, kaffe och garderobsavgift ingår i showbiljetten.

Läs mer och boka biljetter


Prideparaden - både kamp och fest

Det har väl inte undgått någon att det är Pridevecka?! Lördagen den 2 oktober är det dags för den stora Prideparaden som traditionsenligt går längs Avenyn! Ta med dina nära och kära och manifestera för alla människors lika rättigheter.

Läs mer om festivalen och paraden


Hiphop/rap-kväll på Trädgårn

På lördag den 2 oktober presenterar Trädgårn Nightclub stolt de Göteborgsbaserade hip hop/rapartisterna A36, Asme, Sarettii och den välkända Stockholms DJ:n Robin Kadir.

Läs mer och boka biljetter


En galakväll för musiken

Torsdagen den 30 oktober öppnas Göteborgs Konserthus upp för en oförglömlig kväll tillsammans med Göteborgs Symfoniker, Jill Johnsson, Linnea Henriksson, Daniel Lemma, Amanda Werne och Mimi Bay.

Du får 50% rabatt på inträdet med West Prides Festivalarmband!

Läs mer och boka biljetter


En härligare måndag med Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgrens succé ”Pernilla Wahlgren har hybris” är äntligen tillbaka! Den populära föreställningen på Lorensbergsteatern har ännu platser kvar måndagen den 4 oktober. Säkra biljetter med vännerna och unna er en härligare måndag.

Läs mer och boka biljetter


Kärlek och respekt på ny grekisk krog

Nu har Panos Papadopoulos - grundaren av modeimperiet Panos Emporio - slagit upp portarna till sin första krog i Göteborg i tidigare Thörnströms Köks anrika lokal.

Ett grekiskt konceptet fyllt med "love, passion and respect".

Läs mer och boka bord


instagramfacebooktwitterlinkedin

Besök oss på www.avenyn.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.