Nytt i oktober 2021

Hej ##firstname##!

Oktober är här och restriktionerna är nästan borta. Nog är det hoppfullt!

Nu möter jag säljare som ser fram emot att få träffa kunder, sälja och skapa relationer. Nya utmaningar är att veta när det behövs möte irl och att få kunderna att vilja ta emot besök. 

I det här brevet får du några tips om gott kundbemötande, säljträning och ett par aktuella event för egna företagare.  

Väl mött!

Ingrid Alestig

 

Gott kundbemötande, god service, kundfokus, kunden i centrum… nästan alla företag pratar om sin fina kundservice och hur viktigt det är att ta hand om kunderna. Men när känner sig kunderna egentligen väl bemötta?

 
Läs mer
 

Du hittar fler inspirerande tips och nyheter i bloggen!

 

Dags för utbildning?

INDIVIDUELL SÄLJTRÄNING ONLINE

Oavsett om du är heltidssäljare, företagare eller specialist med säljansvar behöver du träna försäljning kontinuerligt. Man blir lätt hemmablind och gör som man alltid har gjort. Nu är tiderna annorlunda, kanske behöver du också göra saker på ett annat sätt?

 
Läs mer
 

TRIMMA SÄLJTEKNIKEN

Nu när samhället börjar öppnas upp, känner många säljare sig lite ringrostiga. De ställs också inför nya situationer i och med att de digitala mötena har blivit vardag. 
Boka en utbildning hos er, så trimmar vi säljtekniken!

 
Läs mer
 
 

Aktuellt för dig som driver eget

Start 8/10 FÖRETAG365

Är du egen företagare och vill få bättre fart på din verksamhet?
Den 8 oktober kommer en ny möjlighet att delta i utvecklingsprogrammet Företag365. Business Region Göteborg arrangerar och jag är en av ledarna. Nyttigt, roligt och till ett pris som passar målgruppen!  

 
Läs mer
 

12/10 DIGITAL WORKSHOP

Den 12 oktober håller jag en digital workshop med temat Nätverka dig till affärer, också för egna företagare och med BRG Business Center i Angered som arrangör. De flesta gillar att hjälpa till genom att tipsa om bra leverantörer. Det ger massor av affärsmöjligheter. 

 
Läs mer
 

© Ingrid Alestig, Novasell AB. Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till en vän eller kollega! Du kan också citera eller kopiera texter, ange då Ingrid Alestig, Novasell som källa.

Ska du byta e-postadress? Ändra här
Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här
Visa online.