Vi går vidare!

Transport av Cement, armeringsjärn m.m.

Under pandemin har Vattenprojektet Mugara II, fortsatt med några kortare stopp på grund av brist på medel och material. Äntligen har cement och armeringsjärn kommit. Vattentankarna  byggs nu och i nya bostadsområdet förbereds vattenposterna.

Vi har inte kunnat besöka så många platser i Sverige under pandemin. Det har påverkat arbetet, men vi vill med glädje tacka alla som står med oss. Det är svårt att med ord beskriva den uppmuntran vi får genom ert stöd. Myndigheterna planerar nu för att det ska normaliseras och bli bättre framöver, vilket vi tar emot med glädje.

Vi känner stor tacksamhet till er som troget ger och  som gör arbetet möjligt, men vi tror att det finns fler som vill stödja. Sprid gärna Nyhetsbrevet till era vänner och bekanta.

Flera har tagit ett aktivt beslut att stötta månatligt och vi är så tacksamma över det. Under alla år har privatpersoner, Second Hand butiker, kyrkor och företag, stått med oss och det är helt avgörande. Nya dörrar kan och har öppnats under "Corona-tiden" och vi tror att det kommer mer.

                   Varma hälsningar                                                                                                                                Burundi-Hjälpen

Sprid gärna Nyhetsbrevet, Du kan beställa det från vår hemsida. www.burundihjalpen.se

 

Swish 123 582 01 05    eller    Bankgiro 473-1584

 Ingen administration dras från insamlade medel. 100% av varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi. Din gåva är avgörande för vårt arbete.      

 

Vi är tacksamma över de Second Hand butiker och kyrkor som vi samarbetar med. Din Second Hand butik eller din församling kan också bli med och stödja vårt arbete.

 

Vi är en utsträckt hand till människor som behöver hjälp. En kan inte hjälpa alla, men tillsammans kan vi hjälpa många! Du är en viktig och värdefull del av vårt arbete.

För 50 kr. pr individ, kan vi ge ytterligare tusentals människor tillgång till rent vatten. En fjärdedel av alla dödsfall bland barn under fem år beror på förorenat vatten. 

 

Äntligen kan vi resa igen! Vi besöker er gärna och berättar om arbetet. Låter det intressant?  Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41

 

Corona-viruset. Burundi påverkas inte så mycket av Corona, men prishöjningar och brist på varor. Affärer och marknader är ändå öppna som vanligt. Man sitter med avstånd i kyrkor och samlingslokaler och handtvätt innan man går in. 

Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här