Hej!

Är du ledsen för att sommaren är över? Jag känner oftast att jag inte är riktigt klar med sommaren när augusti närmar sig sitt slut och kanske extra mycket just i år eftersom augusti inte var alls så varm som jag hoppats på men jag vet ju också att det är inget jag kan påverka så det är bara att gilla läget, det blir ju sommar nästa år igen :) 
September är i alla fall en av mina favoritmånader eftersom jag får fira både sonens födelsedag och min och makens bröllopsdag men också för att det är då höstsäsongen drar igång på riktigt i butiken. Nya leveranser anländer i strid ström och jag får packa upp den ena ljuvligheten efter den andra. Ni som hängt med mig ett tag vet ju att själva uppackningen är bland det bästa jag vet!
Hösten är underbar eftersom det är som två säsonger i en, först får jag packa upp höstnyheterna och sen någon månad senare kommer julnyheterna. Det innebär att jag får befinna mig i himmelriket mest hela tiden och då kan det få vara hur mörkt och trist ute som det vill för inne hos mig kommer jag skina som en sol:)
Jag är redan igång med skinandet för jag har fått packa upp nyheter från både Greengate och Fondaco. Blommigt porslin och blommiga gardiner, jag det är inte undra på att det drar i smilbanden ;)

En rosablommig lattemugg, kan det blir mer Greengate??? Jag tycker den är ljuvlig, serien heter Ava white.

Jag älskar plåtburkar och är så glad för att Greengate valt att göra flera olika i höstens kollektion.

Fortsätter på det rosablommiga spåret och visar en av de nya höstfärgerna i Fondacos fina Magnoliamönster. Den här grå med rosa blommor finns även som färdigsydd gardinkappa 55x250cm.
Den andra nya färgen är svart botten med vita Magnoliablommor, se bild på den i webbutiken.

Serien Trine finns i grön, beige och grå. Kommer även i rött senare i höst.

Äntligen har jag fått tag i en ny hissgardin. Denna finns i storlekarna 100cm, 120cm 140cm och 160cm. 

Varmt välkommen att kika in i webbutiken eller besöka min fysiska butik på Stationsgatan 10 i Vretstorp där jag har öppet på onsdagarna kl 16-19.

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!