Brev till alla medlemmar i MEGA+

MEGA+ hösten 2021

Från succén med MEGA+'s rullande Sommarkväll med Dansbandskungen.

Tack alla medlemmar som gör vårt arbete möjligt!

Sedan i våras har vi fått flera nya medlemsföretag- och föreningar, det är vi oerhört stolta och glada över. Ett särskilt välkomnande till Företagarna Skara vilka anslutit sig som organisation, en viktig del i vår dialog med er företagare. Inte minst i den remiss vi under hösten lämnat svar på till kommunen gällande en ny Arbetsmarknadsstrategi och SSA-plan (Samverkan Skola Arbetsliv).

Mycket är på gång och vi ser fram emot en trevlig höst, sprudlande av aktiviteter och engagemang!

Anna Engesvik, projektledare
Håkan Persson, ordförande


Extra föreningsstämma

MEGA+ kallar till extra föreningstämma den 19 oktober kl.8 via Teams. På stämman hanteras en sista justering av stadgarna.
Anmälan till Anna Engesvik.


En kväll med MEGA+

Alla medlemmar i MEGA+ är välkomna till en kväll med inspiration och dialog under trevliga former. Boka in 16 november så kommer inbjudan inom kort. 


Restaurangveckan v.42

18-22 oktober är det åter dags för Restaurangveckan i Skara som under hösten sammanfaller med Kulturveckan, v.42. Deltagande restauranger är medlemmar i MEGA+ och samarbetar kring veckans koncept. Läs mer

Skräpplockardagen

Skärpplockareventet anordnades som en del av World Cleanup Day (Håll Sverige Rent-dagen). MEGA+ stod för arrangemanget och engagemanget var stort! Procentuellt sett kom Skara på en tredjeplats i landet i antalet deltagare per invånarantal.

Populära bakluckeloppisar

Årets bakluckeloppisar vid Djäknesenen har minst sagt varit succé. Fem tillfällen har anordnats under säsongen. Säljplatser har bokats lång tid i förväg och många prylar har fått nya ägare. Återbruk ligger i tiden!

Matmarknader i höst

25 september gick första Matmarknaden sedan hösten 2019 av stapeln. Lördag 30 oktober är nästa tillfälle och det märks att de är efterlängtade av såväl matproducenter som besökare. Vill du sälja dina varor och produkter under matmarknaderna kontakta Anna Engesvik.


Purple flag-projektet bjuder in till PURPLE WEEK

Först ut i Skaraborg! Nu är vi igång med trygghetsprojektet Purple flag- en modell från Svenska stadskärnor. Under PURPLE WEEK 23-29 oktober blir det extra fokus på en trygg och attraktiv stadskärna. 
Följ Purple flag Skara


Bästa julklappen

Köp Skara handels presentkort! Gynna den lokala handeln samtidigt som du ger en uppskattad gåva. Säljs på Ugglan, eller vid större volymer genom MEGA+. Läs mer

Nya medlemmar

Vi välkomnar följande nya medlemmar till MEGA+:

  • Mobil-IT
  • Brödbaren
  • Företagarna Skara
  • Dava Foods
  • Skara HK
  • Ateljé Malmgatan

Se sammanställning över alla medlemmar som är med och stöttar Skaras utveckling här.


facebookinstagramhomepage

Följ oss i sociala medier

MEGA+ finns på Facebook och Instagram.
Välkommen att följa MEGA+ Skara för att ha koll på allt som händer!


MEGA+ är en ekonomisk förening som arbetar för Skaras utveckling. Alla företag och föreningar är välkomna som medlemmar. Sammanhållning och gemensam tro på Skara är grunden för arbetet. Föreningen ska verka för en attraktiv, levande stad med hållbar tillväxt och lokalt engagemang i fokus. Föreningens arbete syftar att alltid jobba för Skaras bästa. Mottot är: TILLSAMMANS FÖR SKARA.Föreningen bildades som en centrumförening 1999, men ombildades till en näringslivsförening den 18 mars 2021.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!