Avenyns nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Senaste nytt från Avenyn – v. 37


Dags för konstvandring i helgen – Över 100 konstnärer på 15 platser

På lördag och söndag 18-19 september är det äntligen dags för Konstvandring på Avenyn.

Mellan kl. 11 och 16 visas hundratals verk av över 100 konstnärer på 15 hotell, butiker, caféer, restauranger och andra lokaler i Avenyområdet. Dessutom är alla ordinarie gallerier och museer öppna. Hämta vår Konstkarta på Scandic Rubinen eller ladda ner på vår hemsida.

Varmt välkomna!


Ny stjärna skiner på Michelinhimlen

Vi säger stort grattis till Project på Södra Vägen som i veckan förärades med en stjärna i Michelinguiden. På vår hemsida kan du läsa mer om alla prisade restauranger i Avenyområdet.


Upp och hoppa – nu öppnar ridåerna!

I helgen blir det äntligen åter möjligt att gå på teater!

  • Göteborgs Stadsteater öppnar efter sin stora renovering och bjuder på Stormen, Slutspel och Kejsarn av Portugallien. I teaterhuset finns numera också helt nya Restaurang Tiljan och Bar Thalia.
  • På Stora Teatern intar Soon Circus Company (bilden) scenen.
  • Lorensbergsteatern bjuder Per Fritzell och Jan Rippe från After Shave på Gott&Blandat.

Upptäck mer i vår Guide för kultur och nöje i Avenyområdet.


3 tips till West Pride 27 sept–3 okt

Se klassikerna med nya ögon

Hur tolkar vi konsten? Se mer, se queer är en analog eller digital visning för att upptäcka konsten på Göteborgs Stadsmuseum ur ett normkritiskt perspektiv.

Se mer, se queer

Konstutställning på Stadsbiblioteket

Årets utställning består av verk från 14 olika konstnärer som alla har olika ingångar och perspektiv i sina uttryck vilket resulterat i en utställning med många olika konstformer.

West Prides konstutställning

Gå i Prideparaden den 2 oktober

Pride Parade är både en färgsprakande fest och en öppen manifestation för HBTQI-personers rättigheter. Paraden går längs Avenyn den 2 oktober.

Pride Parade


Vegetariskt, fisk eller kött – vad blir det till lunch idag?

Du vet väl att hela veckans lunchmenyer finns på ett ställe? Kolla upp vad ditt favoritställe serverar i dag, eller botanisera bland utbudet och testa något nytt!

Dagens Lunch Avenyn


Tillbaka till jobbet med ny stil?

Hösten är här och allt fler börjar återvända till kontoren igen. Kanske är det dags att unna dig en shoppingupplevelse utöver det vanliga?

Avenyområdets butiker erbjuder Personal Shopping för både män och kvinnor, där en stilcoach ger dig tips och inspiration anpassat just för dig.

Läs mer och boka Personal Shopping


Gillade du det här nyhetsbrevet?


instagramfacebooktwitterlinkedin

Besök vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.