Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Saltkristallyktor och lampor

Hej!

Nu börjar hösten göra sig påmind allt mer. I takt med att Mabon, höstdagjämningen, närmar sig blir kvällarna mörkare och bjuder in till att mysa inomhus. Då tycker vi att det passar fint att ha 20% rabatt på alla våra Saltkristallyktor och lampor. Mer om dem kan du läsa längst ner i brevet. 

Vi har packat upp en hel del i butiken senaste tiden. Äntligen har vi fått in vår populära amuletter igen! Pentagram, Aum, Keltiska kors m.m. Hitta dem alla HÄR

Vi har även fått hem en del Navajo-hantverk som skallror, piporsmycken och drömfångare. Vi har även fyllt på med fina Angel Worrystones.

Bland våra hängen finns också en del nyheter, bl.a. ett hänge av Aqua AuraHänget Chalice Well finns också åter att beställa.

Pagan & Wicca-kategorin har också fyllts på med bl.a. AltarklockorHäxskålar och AthameAromalampan Magisk Cirkel  finns nu åter att beställa i shopen!

En nyhet i Feng Shui-avdelningen är Välgångsklockor att hänga i dörröppningen. Ljudet av klockan för då med sig god energi, chi, varje gång dörren öppnas. Perfekt inflyttningspresent. Den och mycket annat hittar du bland våra NYHETER.

Åter i lager

Angel Worrystone

Angel Worry Stone. Låt ängeln bära din oro! Varje ängel levereras med en fin påse att lägga stenen i.

110:-

Aromalampa Magisk Cirkel

Aromalampa med trippel-gudinnan i en magisk cirkel. Jungfrun, Modern och Den gamla.

359:-

Skallra Navajo

Äkta Navajo-hantverk. Det runda huvudet är gjort av läder och handmålat av konstnären. 

369:-

NYHETER!

Chipsarmband Svart Turmalin

Chipsarmband av Svart Turmalin för att attrahera inspiration, mod och självförtroende. Stimulerar även till ökad balans mellan olika aspekter.

55 :-

Hänge Labyrint Charm

Hänge med Labyrint från Peter Stone Jewellery. Tillverkat i Sterling-silver av fin kvalité. Hängets diameter mäter ca.15 mm 

185:- 

Feng Shui Välgångsklocka

Liten välgångsklocka i mässing med röd tofs. Placeras gärna i entrén. Ljudet av klockan för med sig god energi - chi.

75:-

 Gåva på köpet!

Vid beställning före 18/9 bjuder vi på en liten gåva värd 25 -29kr! Välj mellan Ängel i påse eller Goloka Rökelsepinnar! Skriv Ängel eller Goloka i meddelandefunktionen, så skickar vi gåvan med din beställning!

Ängel i påse 25:-

Goloka Nag Champa 29:-

Använd även gärna Meddelandefunktionen (+Lägg till meddelande) om du vill meddela oss något ang. din beställning! Hann du slutföra din beställning och missat att beställa något? Det går fint att göra en till beställning, och skriva i meddelanderutan att du har gjort fler beställningar. Då lägger vi allt i samma paket och återbetalar fraktkostnaden för en av beställningarna. Om du bor i närheten och vill hämta din beställning i butiken, kan du även skriva det i rutan, så återbetalar vi fraktkostnaden när du hämtar dina varor.

Glöm inte att kolla in Veckans Fynd!Nytt fynd varje måndag! Vecka 37 kan du köpa Super Hit-tvål för endast 27 :-

OBS! Du får gratis frakt om du handlar för över 599 kr. Välj levererans med DHL eller PostNord. Paket över 2 kg, skickas med DHL.

Önskar dig fina höstdagar!

Gunilla m personal


Facebook/Instagram

Länk till vår Facebook-sida finns HÄR och följ oss gärna på Instagram: " amulettenisollefteå ".


Saltkristallyktor och lampor 20%

I Septembers MÅNADSERBJUDANDE hittar du Lampor och Lyktor av Saltkristall. Det finns flera olika modeller och storlekar att välja bland. Där hiitar du även lyktor av Bergskristall och Selenit. Passar fin till höstmyset.

Saltkristall


Saltkristall förbättrar kvalitén på luften och förhöjer atmosfären av inomhusmiljön.

Saltlampor gjorda av 100% saltkristall från Himalayas fot, förgyller hemmet med sin skönhet och sitt varma ljus, men de anses även förbättra inomhusklimatet genom att släppa ifrån sig neutraliserande joner.
Ofta är inomhusluften full av positiva joner, vilket gör oss dåsiga och trötta. Denna laddning kan dock neutraliseras med negativa joner som gör luften fräschare och renare, och därmed gör oss piggare när vi vistas inomhus. När lampan eller ljuslyktan värms upp sker en naturlig kemisk process som gör att saltkristallen släpper ifrån sig negativa, neutraliserande joner.
Forskning som visar på hur människokroppen reagerar på negativt och positivt laddade miljöer finns lättillgänglig på internet, och i allmänhet så har man sett att när kroppen utsätts för luft med en hög koncentration av negativa joner, t.ex.vid utomhusvistelse i naturen, så ökar syreupptagningen i lungorna och vitalkapaciteten, de endokrina körtlarna normaliseras och kroppens PH-värde skiftar åt det basiska. 

En saltkristallampa eller en saltkristallykta ger gynnsamma effekter på inomhusmiljön, utan kemiska tillsatser. Den varma saltkristallen avger fler joner som förbättrar kvalitén på luften. När lampan tänds ökar de negativa jonerna av vibrationerna från ljuset och fyller upp rummet. Bästa effekt skapas när lampan varit tänd under en längre tid men saltkristallen verkar även när lampan är släkt.

Placera den inte i fuktiga miljöer eller utomhus. Salt drar åt sig fukt som kan förstöra kristallen.

Saltkristallen är helt enkelt en innehavare av mycket bra energier.

Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.