Träna hemma - Enklare än att gå till ett gym! | info@pthemma.se | 070-867 07 13


Fler och fler använder en Personlig Tränare och tränar hemma. 

"Den bästa träningen är den som blir av!"


Prova på stavgång 20/9


Vill du testa stavgång med en kunnig och inspirerande ledare? Måndagen den 20/9 kl. 18:00 kommer vår Personliga Tränare Helena att hålla i ett Prova-på-tillfälle i Hacksta. Alla kan vara med oavsett om du är nybörjare eller van vandrare. Du får nyttiga tips på teknik och ni kommer att göra styrke- och konditionsövningar med stavarna som är anpassade efter olika nivåer så att alla kan delta. Vill du vara med?  Anmäl dig här.

Pris: 200.-

Ta med stavar och sätt på dig bra skor så ses vi!


Varför är stavgång så bra?

Att gå med stavar är både mer effektivt och mer skonsamt än en vanlig promenad. Stavgång ger både bättre kondition och mindre belastning på dina leder. Dessutom ökar förbränningen eftersom du använder både över- och underkroppen.

Kropp, lungor och hjärta får jobba på samma gång, och det bästa; alla kan göra det. Vi har bara lite olika utgångsnivåer så det handlar mest om att anpassa promenaden efter sin förmåga. Oavsett var du startar så kan powerwalk med stavar ge resultat, både för den fysiska och psykiska hälsan, och för din eventuellla viktminskning.

Stava rätt och bränn mer fett! Stavgång är även ett ypperligt sätt att träna inför Vasaloppet, snöbristen till trots.

Och inte minst, går man tillsammans med någon annan, eller flera andra, får du även den sociala glädjen.

Bra va?

Lycka till!

/Annika


                                  Annika

                 Björn

                                    Stefan

                 Helena


 Vill du också ha en Personlig Tränare Hemma?

Skicka en intresseanmälan redan idag!


Om PT Hemma

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet,PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa. Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation.

PT Hemma kommer hem till dig
PT Hemma kommer hem till dig

Följ PT Hemma på Facebook

facebook

Du får detta brev då du varit i kontakt med PT Hemma tidigare, antingen som tidigare/befintlig kund, träffats på mässa/nätverk eller har annan koppling till PT Hemma. Vill du inte fortsätta prenumerera så klickar du bara på länken nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion | Integritetspolicy

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!