Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

V 36, 2021

Nyhetsbrev

Välkommen till Hallands Släktforskarförenings nyhetsbrev! Nyhetsbreven skickas till våra medlemmar samt till dom som har tecknat sig för utskicken. Mycket nöje med läsningen!Släktforskardagarna - special


Släktforskardagarna 2021

Helgen 11–12 september är det dags! Boka datumen om du inte redan har gjort det. Digital släktforskning för hela slanten är det som gäller. Hallands Släktforskarförening är en av utställarna, välkommen till vår minimonter!


Vår minimonter är bemannad under Släktforskardagarna 11–12/9 kl kl 9.00-16.30 båda dagarna via zoom. Välkommen att fråga, diskutera och lyssna eller dela med dig av egna tips och erfarenheter. Vi finns där för dig!


Prova vår nyhet här och nu!!

Bättre än så kan det inte bli!

Årets stora halländska släktforskarnyhet är de nya församlingssidorna. Där finns allt som en halländsk släktforskare behöver – samlat på ett och samma ställe. Bättre än så kan det inte bli! Välkommen att botanisera bland både gammalt och nytt!


Gratis inloggning på medlemsportalen!

Tillgång till vår Medlemsportal kräver att man är medlem i Hallands Släktforskarförening. Det hörs nästan på namnet. Om du ännu inte är medlem men ändå vill prova så har du chansen under Släktforskardagarna 11–12/9. Då bjuder vi på gratis inlogg. Passa på!
Användarnamn: Gratis
Lösenord: Gratis@@789
OBS! Gäller ENBART 11–12/9


Föreläsningar

Nu erbjuder vi berättelser om mord, DNA, stenhuggare, båtsmän med mera. Helt gratis kan du se sju olika föredrag med anknytning till släktforskning. Föredragen är visserligen inspelade i förväg men om du har frågor eller vill diskutera något med föredragshållarna så finns de på plats, livs levande via zoom, på bestämda tider. Ta chansen att höra vad de mer kan ha att berätta.
Föredragen läggs ut på Youtube den 11/9 med länkar från vår minimonter.
Du kommer till frågestunderna via zoom ”Prata med en släktforskare”.


ERBJUDANDE!

Bli medlem från idag och hela 2022 för endast 200:-

Missa inte vårt fina erbjudande som gäller från och med den 11 september. Bli medlem i Hallands Släktforskarförening under Släktforskardagarna för endast 200 kr. Resterande 2021 och hela 2022 ingår. 

Gäller endast nya medlemmar!


Aktivitetskalendern

Så smått har vi börjat återgå till våra vanliga fysiska aktiviteter. Besök gärna vår aktivitetskalender då och då, vi fyller på där efterhand om vad som händer i vår förening.Släktforskarhjälp från Varberg

Så länge som pandemin pågår och vi inte kan träffas fysiskt på Komedianten eller vuxenskolan, erbjuder vi släktforskarhjälp på distans via zoom.

Även hjälp med dataprogrammet Disgen.

Kontakta Gunnar Bengtsson,

e-post: guben44@gmail.comInformation från DIS Syd

Besök gärna hemsidan. Där finns alla kurser och DIS-träffar inlagda i Skåne, Blekinge och Halland.
Som medlem i DIS Syd får man också deras nyhetsbrev.


Till sist – tänk alltid på att hålla avstånd och tvätta händerna. I alla sammanhang! 


Välkommen att besöka vår hemsida där du finner ingången till vår Medlemsportal, information om kurser, aktiviteter och mycket annat matnyttigt inom halländsk släktforskning!

Dela gärna detta Nyhetsbrev till dina släktforskarvänner.


Se filmen om Hallands Släktforskarförening.


Gå med i vår Facebook-grupp Halländska SläktFrågor HSF!


Läs tidigare nyhetsbrev här!


Hallands Släktforskarförening

Ryttarevägen 4

302 62  Halmstad

telefon 035-12 82 72

info@hallandsslaktforskare.se

www.hallandsslaktforskare.se


facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Hallands Släktforskarförening eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.