Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Rönninge tennisklubb
nyhetsbrev September 2021


Inspel från ordföranden

Hej alla tennisvänner,


Välkomna tillbaka, jag hoppas att ni haft en riktig skön sommar. När vardagen börjar ta form och man börjar komma in i sin rutin så är tennis ett perfekt sätt att koppla av och hämta energi.

Vi har rivstartat terminen genom att utföra en prova-på-dag på Tennisens Dag den 21a augusti vid Plexipavebanan i Nytorp. Mera om det senare men det var så glädjande att se så många barn och vuxna kunna leka och spela, vi har en stark attraktionskraft.

Det är nu bara några veckor kvar för utesäsongen så passa på att spela på våra utebanor. Vi kommer att behöva allas stöd för att förbereda och stänga av grusbanan samt att röja vegetationen runt hallen. Ju flera vi blir desto roligare och lättare. Mer information om det hittar ni här i nyhetsbrevet.

Coronaläget är relativt bättre ute i samhället som stort och vi följer noga rekommendationer från Tennisförbundet för att kunna fortsätta bedriva vår verksamhet på ett säkert sätt. Vi ber alla att fortsätta följa riktlinjerna och instruktioner som finns i hallen.

Sponsorkommittén jobbar med de sista detaljerna för att vi 

ska kunna öppna vår webbshop där ni ska kunna handla era sportkläder. All vinst som genereras i den
verksamheten kommer att oavkortat gå till vår ungdomsverksamhet. Vi kommer att meddela alla detaljer om det i ett separat nyhetsbrev när allt är klart.

Och nu är vi i full gång med träningar, gruppspel, veteranspel samt att i oktober har vi vår tävling Oktobersprint. Det blir en spännande hösttermin och vi hoppas kunna komma i gång med flera aktiviteter så fort det är tillåtet.

Önskar alla en mycket trevlig termin, vi ses på banan!

Flavio 

ordforande@ronningetk.se


Tennisens dag 21 augusti 2021

RTK var en av 102 klubbar som firade tennisens dag, på samma dag och tid. Vi samlades vid utebanorna och bjöd på fika, tipspromenad samt "prova på tennis". Runt 65 besökare kom för att vara med på dagen. Det var ett mycket uppskattat arrangemang genom Svenska Tennisförbundet. Tack till ungdomstränarna och juniorkommittén som hjälpte till under dagen. 


Sommarlägret 2021

Sommarlägret var som vanligt väldigt uppskattat med 26 barn och fyra tränare. Det bjöds på fint väder hela veckan och vi spelade mycket tennis, pingis, testade pilbågsskytte och frisbeegolf. Barnen fick också lite härlig fysträning och andra roliga aktiviteter. Vi avslutade veckan traditionsenligt med pizza och vattenkrig.   RTK:s gruppspel

Nu är gruppspelen igång!

Den största förändringen är att vi ändrar till 3 omgångar/år (höst,vinter och vår) i Damgruppspelet. Detta för att inte få så stort uppehåll mellan omgångarna. 

Sugen på att haka på?! Alla är välkomna, nybörjare och erfarna!

Kontakta Eric Ståhl  

erista@outlook.com


Städdag 9 oktober

Lördag den 9/10 behöver vi samlas för att att dels stänga grusbanan dels röja runt tennishallen. 

Vi samlas kl 09 vid tennishallen och delar sedan upp oss. Vi bjuder på fika, gratis träning och en timme tennis (klippkort i mycourt). 


Tack till våra sponsorer och samarbetspartners

Vi vill skicka ett stort TACK! till våra sponsorer och samarbetspartners som troget hjälper oss i det dolda.

Bageriprodukter

ICA Salem

Coop Rönninge

JWS Eltjänst AB

Jan Fransson Elkonsult i Stockholm AB

Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

Fastighetsbyrån Salem AB

Pizzeria Felino

LGT Fast Dry System AB

Tembert Design

Vi vill att så många barn som möjligt ska kunna delta tidigt och prova på tennis. Det är då viktigt att kostnaden inte blir ett hinder för att prova. Ni som hjälper oss med sponsring ger oss möjligheten att kunna hålla nere kostnaderna något för de yngre deltagarna i tennisskolan. Det är mycket uppskattat!

Tillsammans kan vi göra riktigt bra saker.  Om någon känner till om det finns företag som kan bli nya sponsorer så skicka gärna ett mail till kansli@ronningetenniscenter.se

Sociala medier

Följ gärna RTK på Instagram och Facebook. Här försöker vi lite lättsamt spegla verksamheten och alla är välkomna att bidra med bilder och inlägg. Skicka gärna bilder till adressen dela@ronningetk.se

Facebook: Rönninge tennisklubb

Instagram: RTKtennis


Glöm inte koden!

För att komma in i tennishallen behöver du ha med dig din kod (se i Mycourt eller i tidigare mail). Koden till utebanorna finns också i mail som du får vid bokning.

Gäller inte när tennisskolan är igång, men övriga tider. 

Viktigt att också ha med sig kontraktstidskoden eller enskild bokningskod (inte samma som din medlemskod) för att tända belysningen på din bokade bana! Läs mer här!

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookhomepageinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Rönninge tennisklubb eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter