Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Åter till vardagen

Hej! Hoppas du haft en fin sommar! Nu börjar många återgå till vardagsrutiner med arbete och studier. Hoppas du får ägna dig åt något du trivs med och som får dig att må bra. Känner du att stressen börjar göra sig påmind, kanske te på ljungblommor vara till hjälp. En lugnade doft kan också hjälpa, t.ex. rökelsen Stress Relief från SAC, eller en lugnande rumsspray som Green Trees Anti-stress. Samma doft finns även som olja i våra fina Anti stress-set med olja och aromalampa i fin presentförpackning. I en aromalampa har även Lavendel-olja en lugnande effekt, men överdosera inte för då kan effekten bli den motsatta..Att medvetet styra andetagen till magen några andetag, kan också motverka stressen. Vill du dröja dig kvar i semesterkänslan? Bland våra Nyhetsbrevserbjudanden hittar du Yemaya-water till nedsatt pris. Ett auravatten som för tankarna till havet och bekymmerslösa dagar. Mer om ljung, dofter och andningsmedvetande hittar du längst ner i brevet.

Vi har fått in en del nyheter i butiken. Bland våra Smudge-sticks har vi nu även Salvia - Yerba Santa. Yerba Santa anses vara en helig ört. Den har en sötaktig doft, men kan även ha bittra inslag. Den har använts traditionellt av Amerikas ursprungsbefolkning vid healingritualer. Den anses neutralisera negativa energier, attrahera kärlek, utveckling, klarhet och positivitet. Har en god inverkan på hjärt-chakrat och andningen.

En nykomling bland Ängla- och Orakelkorten är den fina kortleken Ljusväktare av Kyle Gray,med illustrationer av Lily Moses. Denna kortlek är det perfekta hjälpmedlet för alla som vill öva upp sin intuition och bli bättre på att lyssna inåt. De vackra korten fungerar som en länk mellan oss och universum. Kortleken bygger på ett urval andliga vägledare, uppstigna mästare och ärkeänglar som alla är beredda att komma till vår hjälp. De ingår i gruppen 'Ljusväktare', som har vigt sin existens åt att sörja för världens behov av frid, fred och läkning. 

Bland våra råa stenar hittar du nu fina bitar av Svensk rå kvarts. För att stödja strokeforskningen går behållningen från försäljningen av dem oavkortat till Strokefonden.

Åter i lager: Till våra Japanska rökelser finns nu rökelsehållare åter att beställa. Tvålhyllan har fyllts på med Super Hit-tvål och Golokas Nag Champa-tvål.  

Som alltid har vi ett nytt Veckans Fynd varje vecka. På vår Sommar-REA finns fortfarande många fina fynd att hitta. Rean pågår t o m 31/8.

Du vet väl att du får gratis frakt om du handlar varor för 600 kr eller mer hos oss!

Önskar dig allt gott!

Gunilla m personal


Ljusväktare av Kyle Gray 339 :-

Salvia Yerba Santa 65:-

Nu är det bara några dagar kvar på Augustis Månadserbjudande: 20% på allt i vår Buddha-kategori. Håll utkik efter nytt erbjudande i September.

Yemaya Water

Yemaya Water Ocean Goddess

Ord pris 125:- Nu 89:-

Rökelsehållare Ohm

Rökelsehållare i sten.

Passar både till koner och pinnar.

Ord pris 59:-   Nu 39:-

Call of the Shaman

Handrullade rökelsepinnar från Indien. 15 g

Naturliga ingredienser. 

Ord pris 29:- Nu 19:-


Örter och dofter

Ljung

Ljungblommor förknippar vi ofta med hösten. De är vackra både i skogen och i en kruka. Ljung är även en bra ört att torka och blanda i te. Te med ljungblommor passar att dricka både på morgonen för att motverka stress under dagen, och som kvälls-te för bättre sömn. Ljung är även stärkand för blodkärlen. Finns dessutom att plocka gratis i skogen om kassan tryter efter semestern. Att medvetet styra andetagen till magen några andetag, kan också motverka stress och lugna sinnet.Ta några långa djupa andetag ibland. Fokusera på hur magen utvidgas när du andas in och sjunker ihop när du andas ut. Räkna gärna varje in och utandning. Börja räkna neråt från 11 till 1.. Det tar bara ca. 3 minuter, men kan göra stor skillnad. 

Dofters betydelse för våra sinnen har för många blivit tydligt under pandemin, då många har tappat lukt och smaksinnet. Luktsinnet står i direkt förbindelse med hjärnan, och vi kopplar ofta ihop dofter med minnen. Vi påverkas omedvetet även av dofter vi inte känner. Kanske har du någon favoritdoft som får dig att associera till något positivt. Bland våra rökelserörter och oljor finns det gott om dofter att välja bland. 

Ta väl hand om dig!

Amuletten nätbutik
www.amuletten.net

Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.