Höstens boknyheter!

Upptäcktsresan bortom illusionen väcker dig till liv

Anette Marjeta

ISBN 978-91-88939-63-0

Vad är meningen med livet? Varför är jag just jag? De frågorna brottades Anette Marjeta med redan från tidig ålder, och från mitten av 90-talet blev hennes djupa sökande ett heltidsarbete. Resultaten av sökandet och de livserfarenheter hon gjort under sökandets gång, strålar här samman i boken Upptäcktsresan bortom illusionen – väcker dig till liv, som nu ges ut av Förlagshuset Siljans Måsar.

Vilka vänder du dig till?
– Boken passar för alla som vill få hjälp till självhjälp att utveckla sina unika jag mer. Ålder, yrkeskategori, kön och var man än i livets process befinner sig, spelar ingen  roll. Centralt är att boken förmedlar hur viktiga och unika vi alla är och att det alltid finns en mening med allt som händer – precis allt.

Yvonne Frank Månsson

Kontakta mig gärna för mer information:

Yvonne Frank Månsson

Förlagshuset Siljans Måsar

yvonne@siljansmasar.com

Pressmaterial:

 
 
siljansmasar.com
 
 
 

Kommande böcker!

VÅR ANDLIGA VÄRLD

KAN VI RÄDDA VÅR PLANET FRÅN OSS MÄNNISKOR? FINNS DET NÅGON PLAN?

P O Ahlström

Jur.kand. och f d polischef

 

ASTRO 2022

DIN GUIDE TILL DEN NYA TIDEN

Lisa Aurelius & Ivar Kristoffersson

Uppskattade inspiratörer inom det andliga området

 

FÖRLAGSUPPGIFTER

Förlagshuset Siljans Måsar etablerades 2008, vid Siljan, och är Sveriges ledande bokförlag för existentiell litteratur med svenska författare. Förlaget ger ut böcker för ökad medvetenhet och har som ambition att verka för de författare som skriver det goda och helande ordet. Fröet till förlaget såddes vid Siljan en kall oktoberafton, 2008, där ”Siljan” i namnet står för naturens kraft och skönhet och ”Måsar” för det subtila perspektivet, den inre rösten som aldrig ger upp. Som förlag förverkligar vi författardrömmar. Kontakta oss gärna för mer information:

 info@siljansmasar.com

Mobil: 0708-31 81 79

Koppargatan 19/19, Ystad

 

FacebookLinkedInTwitterInstagram