Vårt uppdrag!

När nöden ökar ställer Burundi-Hjälpen upp – det är vårt uppdrag!

I spåren av pandemin har miljontals människor kastats ut i ny och fördjupad fattigdom. Vi kan inte hjälpa alla, men vi kan göra mycket för många. För att göra det möjligt behöver vi ditt stöd. Du kan vara med och omsluta vårt arbete och de satsningar vi gör.

Burundi-Hjälpen arbetar med långsiktig utveckling och ger utsatta människor möjlighet att själva förändra sin livssituation. Burundi-Hjälpen bistår med humanitär hjälp och akuta insatser till människor som har drabbats av svält eller sjukdomar.

Tack för din gåva! Tillsammans för vi Burundi-Hjälpens tanke vidare, som en röst för de svaga och en utsträckt hand till dem som behöver oss.

                                    Varma hälsningar                  Burundi-Hjälpen

Sprid gärna Nyhetsbrevet! Du kan beställa det från vår hemsida. www.burundihjalpen.se

 

Swish 123 582 01 05    eller    Bankgiro 473-1584

 Ingen administration dras från insamlade medel. 100% av varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi. Din gåva är avgörande för vårt arbete.      

 

Vi är tacksamma över de Second Hand butiker och kyrkor som vi samarbetar med. Din Second Hand butik eller din församling kan också bli med och stödja vårt arbete.

 

Vi är en utsträckt hand till människor som behöver hjälp. En kan inte hjälpa alla, men tillsammans kan vi hjälpa många! Du är en viktig och värdefull del av vårt arbete.

En fjärdedel av alla dödsfall bland barn under fem år beror på förorenat vatten. För 50 kr. pr individ, kan vi ge ytterligare tusentals människor tillgång till rent vatten. 

 

Corona-viruset. Burundi påverkas inte så mycket av Corona, men prishöjningar och brist på varor. Affärer och marknader är ändå öppna som vanligt. Man sitter med avstånd i kyrkor och samlingslokaler och handtvätt innan man går in. 

 

Äntligen kan vi resa igen! Vi besöker er gärna och berättar om arbetet. Låter det intressant?  Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41