Recensionsinbjudan 2021.08.23

PANTOMIMTEATERN PRESENTERAR STOLT:

LUST

PREMIÄR 17 SEPTEMBER 2021 10.00 - PÅFÅGELN, ST ERIKSGATAN 84

18 SEPTEMBER 16.00 - PÅFÅGELN, ST: ERIKSGATAN 84
Spelas även 27-28 sep på Påfågeln. Därefter på turné i länet och landet.
Anmälan görs till dina@pantomimteatern.se 


Det är sommarlov!
Tre tonåringar möts för första gången.
Ett triangeldrama fyllt av invecklade känslor och lust som ilar och drar.

Hjärnan är upptagen av tankar på den egna och på andras kroppar. Kan jag gilla både tjejer och killar? Hur ska jag kunna veta vad den andra vill? Tänk om jag blir avvisad?
En pjäs om identitet, lust och normer. Om rätten att bestämma över sin egen kropp, och själv välja  om eller när en vill dela den med någon annan.

Med denna föreställning välkomnar och hyllar vi det krångliga, pinsamma och alldeles underbara med att vara människa!


Mimskådespelare: Marina Almén, Ipshita Rajesh & Erik Lennblad Idé & manus: Sara Kander Regi: My Areskoug Scenografi & kostym: Sara Kander Musik: Torbjörn Svedberg Ljusdesign/video/teknik: Kundali Löfstrand Maskdesign: Matilda Bragner Illustration: Kajsa Reicke Produktion: Dina Luterkort Pedagogiskt material: Reyhaneh Ahangaran Sakkunniga rådgivare: Kalle Röcklinger och Hans Olsson, RFSU


Lärarkväll på Påfågeln
I samband med premiären av Lust kommer vi att tillsammans med RFSU ha en lärarkväll på Påfågeln. Lärare får möjlighet att se ett genomdrag av föreställningen och sedan medverka på en föreläsning med RFSU om sexualitet, samtycke och relationer kopplat till föreställningen och hur en på ett stödjande sätt talar om det i klassrummet. Läs mer här.

Pressbilder från föreställningen finns att hämta på www.pantomimteatern.se från 10 september 2021. Presskontakt och producent: Dina Luterkort, dina@pantomimteatern.se


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!