Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Konvent 3 december 

skola, hälsa & pedagogik

FÖR, ORGANISATIONER, PEDAGOGER, ELEVHÄLSAN & IDROTT/HÄLSA/RASTAKTIVITET

Sätt ihop ditt eget program

Intressanta föreläsningar

Se aktiva klassrum

Äntligen närmar sig konventet ”Skola, hälsa & pedagogik” Konventet är fullspäckat med nyheter och högintressanta föreläsare, forskare och pedagogerI år erbjuder vi tre olika inriktningar; Organisation, elevhälsa och idrott/hälsa/rastverksamhet. Välj hur din dag ska se ut

Att arbeta mer målmedvetet med hälsa har varit aktuellt i många år. Corona-pandemin har gjort att läget är mer akut än någonsin och skolor kommer nu att behöva prioritera hälsofrågor även i ett längre perspektiv.

I år håller vi till i Centrum för Idrott och Kultur i Knivsta,en bit norr om Stockholm. I denna nybyggda, fantastiska lokal finns otroliga möjligheter att under samma tak uppleva hur man kan arbeta mer målmedvetet med hälsa och ny pedagogik i skolan genom föreläsningar, workshops och med praktiska pass.

Uppge rabattkod UNGLIVSSTIL så erhåller ni 10% rabatt på biljettpriset


Nu söker vi dig…

….som kanske har gjort något utöver det vanliga för att främja och utveckla hälsa och/eller pedagogiken på din skola. Fyll i formuläret så återkopplar vi om just ditt bidrag kan vara aktuellt under den här dagen. Skulle det vara så att ert bidrag verkar vara intressant så bjuder vi på en utställningsplats, frukost, lunch, fika. (Gäller för max 2 personer) Ni får dessutom en specifik rabattkod på 10% som ni kan dela med kollegor som vill komma på konventet.

Arrangör av konventet är den icke vinstdrivande stiftelsen Motus Vitae Foundation. 

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooktwitteryoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.