Ser mailet konstigt ut - visa i webbläsare

Cirkulär
augusti 2021 från

Fira med oss på Koloniträdgårdens dag den 28 augusti

Nu börjar det närma sig den stora jubileumsdagen! Var med och fira förbundets 100-årsjubileum tillsammans med oss genom att ordna en jubileumsaktivitet, det finns fortfarande tid. Här hittar du idéer, material och inspiration till tipsrunda och andra aktiviteter.

Mall för din affisch med program att skriva ut och placera på ortens anslagstavlor >>

 
Tips på jubileumsaktiviteter
 
 

Berätta vad som händer!

Ni som planerar aktiviteter den 28 augusti, mejla oss, gärna med länk, så publicerar vi på vår hemsida, med vissa blänkare på facebook. Skicka dina aktiviteter till pia@koloni.org, så ser vi till att det syns för alla våra besökare. 

 
Alla aktiviteter >>
 
 

Vinnstchans när du registrerat din nyplantering
Tillsammans planterar vi träd och buskar, för den biologiska mångfalden och för framtiden. Målet är 2021 nyplanterade träd och buskar, vilket är många, men vi har nu planterat hela 1872, så det är inte så många kvar. Registrera alla träd och buskar du planterar i år, så når vi målet tillsammans! Och bland alla registreringar lottar vi kontinuerligt ut fina böcker inom odling.

 
Registrera din plantering
 
 

"Annas Täppa" vanns av Örnsro

Jubileumstävlingen där 1:a pris var stor plantering, "Annas Täppa", skapad av Maria Andersson, med växter för 5000:- planterade av Ulf Nilsson, har fått en vinnare. Det är Örnsro koloniförening i Örebro som tagit hem 1:a priset. Den 28 augusti, på Koloniträdgårdens dag, kommer de att få sin vinst planterad.

 
Läs mer om "Annas Täppa"
 
 

 

Dokumentera den 28 augusti!

Kom ihåg att ta många bilder på allt som händer under vårt 100-års jubileum
på Koloniträdgårdens dag.
Vi kommer på olika sätt berätta om dagen, på facebook och i tidningen Koloniträdgården, så skicka gärna era bästa händelser till kansli@koloni.org

 

 
FacebookHome PageYouTube

Koloniträdgårdsförbundet |  08-556 930 80 | Ringvägen 9E, 118 23 Stockholm | kansli@koloni.org

Visa i webbläsare | Avprenumerera