UTBILDNINGAR HOS LINNEAS SIMSKOLA

Ny kursstart för siminstruktörsutbildningar 7 september.

Hoppas att du har haft en härlig sommar och att du har hunnit få dina vaccinationer!

7 september är det dags för vår 6e kursstart med on-line-utbildningar för er som vill utbilda siminstruktörer. Vi vågar inte riktigt bjuda in till fysisk utbildning under hösten ännu utan avvaktar och ser hur pandemin utvecklar sig. 

Men siminstruktörer behöver vi ändå och eftersom det fungerar så bra med vår digitala utbildning vill jag varmt rekommendera er att använda den.

Det är många som tycker om att kunna ha dessa 3 månader på sig att ta till sig kunskapen i egen takt istället för att det blir "korvstoppning" under två heldagar.

Att kunna varva praktik och teori är även det mycket uppskattat.

Varma hälsningar

Ludmilla

"Jag tycker det fungerade otroligt bra med online-utbildning. Välgjorda föreläsningar fulla av information. Lätt att lyssna på. Bra med kontrollfrågor så att man vet att man har förstått. Lätt att få kontakt med Ludmilla och få svar på frågor som dök upp."


Siminstruktör 0-2 år, förmöte 7 sep 14.00

Bli siminstruktör för de allra yngsta (0-2 år)! Vår utbildning är mycket uppskattad och du kommer att få den allra bästa starten för att kunna arbeta som babysiminstruktör. Vi bryr oss om dig! Vi startar med ett onlinemöte på Zoom för att du snabbt ska kunna komma igång. Du kan sedan göra utbildningen i din takt under 3 månaders tid. Praktiken har du upp till ett år på dig att göra. (Om mötestiden inte passar kan det gå att anpassa.)


Siminstruktör 2 - 5 år, förmöte 7 sep kl 13.00

Den här utbildningen gör dig till minisiminstruktör. Du lär dig hur du undervisar barnen i åldrarna 2 - 5 år och hur du lär ut crawl (och rygg/bröstsim). Åldersgruppen innebär en del utmaningar som vi lär dig hur du ska förhålla dig till! Vi startar med ett förmöte den 24 feb för att du ska få den information som behövs för att starta. (Om mötestiden inte passar kan det gå att anpassa.)

Sedan har du 3 mån på dig att slutföra den teoretiska delen av utbildningen och 1 år för praktiken. 


Välkommen till oss på Linnéas Simskola!

önskar Ludmilla och Chatrin

Linnéas Simskola har funnits sedan 1993 och har utbildat tusentals instruktörer sedan 1997. Utbildarna har alla lång och gedigen erfarenhet av att undervisa små barn och deras föräldrar de livsviktiga färdigheterna i vattnet. Allt under härliga och mysiga former förstås. Det är vattenglädjen som leder undervisningen framåt!

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!