Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

V 32, 2021

Nyhetsbrev

Välkommen till Hallands Släktforskarförenings nyhetsbrev! Nyhetsbreven skickas till våra medlemmar samt till dom som har tecknat sig för utskicken. Mycket nöje med läsningen!Behöver du hjälp?

Nu efter sommaruppehållet kör vi igång vår digitala släktforskarhjälp igen.
Har du problem med att läsa, hitta en soldat, släkting eller bouppteckning? Hallands Släktforskarförening erbjuder dig hjälp med dina frågor – i stort som smått.
Måndagar varannan vecka (udda veckor) finns erfarna släktforskare på plats. Mellan kl 14 och 16, via Zoom.
Maila in dina frågor till info@hallandsslaktforskare.se
före kl 12 torsdagen före hjälptillfället. Ingen avgift.
Nästa släktforskarhjälp är den 16 augusti.Halmstad Citys föreningsdag den 21 augusti kl. 11-16

Ett 40-tal föreningar kommer att deltaga och finns utspridda i centrala Halmstad. Norre Katts Park, Stora torg, Storgatan, Norre torg och Köpmansgatan, där vi kommer att finnas.

Kan och vill du hjälpa till? Den totala tiden är fem timmar, men ju fler vi blir, desto kortare tid behöver vi din hjälp. Den 21 augusti är en lördag.En informationsträff kommer att genomföras torsdagen den 12 augusti kl. 10.30 i föreningslokalen. Anmälan görs till ingergardfors@hotmail.com eller info@hallandsslaktforskare.seSläktforskarhjälp från Varberg

Så länge som pandemin pågår och vi inte kan träffas fysiskt på Komedianten eller vuxenskolan, erbjuder vi släktforskarhjälp på distans via zoom.

Även hjälp med dataprogrammet Disgen.

Kontakta Gunnar Bengtsson,

e-post: guben44@gmail.comSläktforskardagarna 2021 – ”tjuvkika” i vår ”minimonter”!

Nu närmar det sig!
Årets släktforskardagar arrangeras från Göteborg och blir för första gången helt digitala. Dagarna äger rum 11–12 september men utställningarna ”tjuvstartar” redan den 15 augusti.
Hallands Släktforskarförening medverkar med både föreläsningar, erbjudanden och tips. När dagarna ”tjuvstartar” nu på söndag 15 augusti kommer du att kunna kika in i Hallands Släktforskarförenings minimonter. Ännu är den inte helt klar men vi erbjuder dig att titta in medan vi bygger klart för att vara helt färdig när Släktforskardagarna öppnar portarna den 11 september. Du hittar till vår minimonter via SFD2021.se.


Till sist – tänk alltid på att hålla avstånd och tvätta händerna. I alla sammanhang! 


Välkommen att besöka vår hemsida där du finner ingången till vår Medlemsportal, information om kurser, aktiviteter och mycket annat matnyttigt inom halländsk släktforskning!

Dela gärna detta Nyhetsbrev till dina släktforskarvänner.


Se filmen om Hallands Släktforskarförening.


Gå med i vår Facebook-grupp Halländska SläktFrågor HSF!


Läs tidigare nyhetsbrev här!


Hallands Släktforskarförening

Ryttarevägen 4

302 62  Halmstad

telefon 035-12 82 72

info@hallandsslaktforskare.se

www.hallandsslaktforskare.se


facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Hallands Släktforskarförening eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!