Nyhetsbrevet för dig som är intresserad av inspiration, trender och tips


Välkommen!

Det är något underbart med den kalla brisen på morgonen och energin som bara en sensommar sol kan ge. Håller du med? Oavsett är vi glada att vara tillbaka och att du vill ta del av vårt nyhetsbrev som denna gång har ett extra fokus på varumärke och kommunikation. 

I detta nyhetsbrev får du ta del av varför det är viktigt att lära känna din målgrupp och hur du lyckas med en digital workshop. Vi pratar även med Region Värmland om deras arbete kring varumärket Värmland och du får möta vår nya medarbetare och praktikant!

Vi hoppas du ska finna något som tilltalar dig och din verksamhet, och som gör dig lite mer nyfiken! 


Välkommen Lynn

Välkommen Lynn!

Vi är glada att kunna välkomna vår nya medarbetare Lynn Dreierbakken!

Med erfarenheter inom såväl verksamhetsutveckling, projektledning och marknadsföring kommer hon i rollen som verksamhetsutvecklare arbeta tillsammans med våra kunder men även internt med vår egen verksamhet. 

Lynn gillar även att träna - men vad?

Lär känna Lynn bättre här!

Innovation stärker varumärken

Vår erfarenhet säger att innovation är förknippat med starka varumärken. Så visar även Centrum för tjänsteforsknings undersökning där de mäter innovation ur ett kundperspektiv. 

Kan du gissa vilket företag som toppar listan?

Svaret hittar du här.


Hur ser framtidens kontor ut?

Vi på Attityd funderar mycket över vilket arbetssätt vi kommer komma tillbaka till efter pandemin. Vi är nyfikna. Vad tror du kommer ske med framtidens kontor? 

Klicka här för att dela med dig av dina tankar.


Välkommen Carl!

Carl kommer att vara hos oss under hans 20 veckors praktik! Han läser sitt tredje år på samhällsanalytikerprogrammet vid Karlstad universitet.

- Jag ser fram emot att få lära mig om ett projekts olika delar och att få chansen att testa de teoretiska kunskaperna som jag fått med mig från min utbildning i praktiken.

Lär känna Carl!

Lär känna din målgrupp på riktigt

Vi lurar ofta oss själva genom att tro att vi vet allt om vår målgrupp och att de agerar som vi själva gör. Trots att en grupp personer kan verka lika behöver det inte vara fallet. Olika livs- och samhällshändelser kan påverka hur gruppen människor tänker, känner och ser på olika saker. Därför är det viktigt att regelbundet göra insatser för att lära känna din målgrupp. 

Så lär du känna din målgrupp.8 steg till en digital workshop

Ska du hålla i din första digitala workshop eller vill du slipa på dina kunskaper som moderator? Då kan våra 8 tips hjälpa dig en bit på vägen för att hålla deltagarna engagerade under hela workshopen. 

Ta dig till tipsen!


Kundcase: Varumärket Värmland

Hur uppfattas Värmland av personer som inte bor i regionen? Vilka attityder finns det och vad behövs för att flera ska besöka, bo eller arbeta i Värmland? Det undersöker varumärkesmätningen som Attityd har gjort tillsammans med Region Värmland. 

– För att ta fram besluts- och faktaunderlag är det viktigt för oss att få hjälp med denna typ av undersökning. Vi har stort förtroende till Attityd eftersom de har erfarenheten av just denna typ av undersökning. De håller utsatta leveranstider och har fört jättebra resonemang kring resultatet utifrån deras erfarenheter, säger Jenny Wallménius Höög, tf Biträdande Enhetschef på Region Värmland. 

Läs mer om undersökningen här.


Hur påverkas ditt varumärke av samhällsutvecklingen?

Allt fler av våra kunder efterfrågar nu medarbetarundersökningar som tar tempen på läget i pandemin. Många verksamheter har på olika sätt anpassat och ställt om verksamheten vilket påverkar medarbetarnas arbetsmiljö och sätt att arbeta på. Medarbetarna är en del av varumärket och medarbetarmätningen har ett internt perspektiv.

Men det är även viktigt att undersöka hur varumärket externt har påverkats av samhällsutvecklingen i och med pandemin. Hur har varumärket klarat av omställningen som verksamheten gjort och hur står varumärket sig i samhällsutvecklingen som skett? Nu har det gått ett och ett halvt år av pandemin och det kan vara läge att se hur förändringarna påverkat varumärket.

Kontakta oss på Attityd så hjälper vi er att få underlag och stöd till det fortsatta utvecklingsarbetet med varumärket.


Vi hjälper dig!

Tveka inte att höra av dig till oss, oavsett om det gäller framtida samarbeten eller en kopp kaffe. Du är alltid välkommen till oss på Attityd. Kontakta oss>>


facebooklinkedinhomepage

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!