Nyhetsbrev med senaste nytt från Olympiahallen (oh!). Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

En av flera spännande aktiviter denna dag


Hej,

Padeln har i Sverige en fantastiskt utveckling - en idrott som går egna spännande vägar, en idrott som är  enkel att komma igång att spela och ha roligt med på en gång - något vi verkligen känner av i Olympiahallen.


Padeln har tyvärr också en negativ utveckling, dels med många skador som följd och dels med ett allvar som tar sig in i spelet. Under denna dag  tar vi bl a utgångspunkt utifrån dessa trender, med ambitionen att erbjuda er lösningar på detta.

Vi gör det genom att ni har möjlighet att träffa 3 olika kompetenta organisationer. De samverkar med olika tjänster som harmoniserar och jobbar i ett förebyggande syfte - även med rehab - som hjälper dig med t ex:

  • PadelStyrka: att öka din padelstyrka, för friskare, mer långsiktigt och roligare spel i en gemenskap.
  • PadelRehab: att flytta rehab-träningen till padelbana, där det blir både roligare och mer långsiktigt givande.
  • PadelTräning med glädje: en padelträning, med garanterat fokus på glädje och spel för alla.
  • Läs mer nedan om våra partners.

Vi återkommer en vecka före den 21/8 med ett komplett program och schema denna dag, med alla deltagande idrotter och organisationer som gör denna jubileumsdag till spännande och speciell dag - en plats med en ”Olympiad” av idrotter och friskvård, en hall i tiden med bibehållen själ.


Varmt välkomna!

Olympiahallen med personal och Padel-partners!


Mer om Padelstyrka

Under öppet hus träffar ni Padelstyrka för uppvärmning, före prova på spel med OH Padel, och efter avslutat spel med efterföljande och anpassad träning. Denna träning görs på en sidoliggande yta, direkt i anslutning till padelbanorna.


Vi startade Padelstyrka för att många i vår närhet aldrig eller väldigt sällan värmde upp och stretchade. De körde aldrig kompletterande träning till padeln vilket tyvärr bidrog till att många blev skadade. Till dig som är padelspelare och som vill kunna hålla länge på banan och njuta av padeln, kom och träna med oss!Vi kör online för att du ska kunna köra kompletterande fysträning där du är, hemma, innan spel eller varför inte i skogen kring Olympia!? Kolla in vår hemsida och kom och träffa oss på Öppet Hus och du får uppleva PadelStyrka Live så du vet vad du får online.”


Mer om Riveras Fysio

Under öppet hus träffar ni Riveras Fysio på padelbanan, som erbjuder unik specialistkompetens inom Fysio och rehab med padelspel.


”Medicinskpadel är en gruppträning där vi analyserar rörelsemönstret och har fokus på övningar som förbättrar precision, kontroll och tekniken och på det sättet förebygger vi skador i samband med padel.


Mer om OH Padelträning

Träffa vår padeltränare under Öppet hus för att prova på, med padel och glädje för alla - alla dagar i veckan!

Har du inte spelat padel alls, eller bara provat på några gånger och vill förstå grunderna i regler och spel, utan krav på prestation – så är denna träning för dig. I grupperna möter ni alla kategorier av spelare. Vill ni spela med just era vänner eller fortsätta att träna och utvecklas, så går det också självklart bra. Ni väljer.

Bokning för padelträning görs via mail på padeltraning@olympiahallen.se


Vi återkommer inom kort med hela programmet

Följ oss på vår hemsida och i sociala medier, där vi kontinuerligt uppdaterar om programmet och deltagande organisationer och deras idrotter samt med roliga aktiviteter och tävlingar. 


Prova på olika idrotter och aktiviteter

Olympiad av idrotter i samspel med friskvård

Passa på att prova på olika idrotter. Möt duktiga föreningars ledare och tränare i samspel med våra kompetenta friskvårdspartners. 


En Olympiad av idrotter

I Olympiahallen finns det idag 7 st tennisbanor, 12 st badmintonbanor, 2 st padelbanor, pingis, Indoor golf, gym, yoga, kampsport. friskvård, massage, konferens samt cafeteria och lounge för härliga möten!


Om oh!

oh! är Helsingborgs största rackethall med puls för mycket inom hälsa och motion med ca 5.000 besökare varje vecka!

Klicka här för information om våra verksamheter!

Hitta hit

oh! Ligger bakom Olympia fotbollsstadium (öster om). Parkering finns sydöst om hallen. Infart från korsning Filbornavägen/Jönköpingsgatan.

Klicka här för att hitta hit!


Olympiahallen, Filbornavägen 11, Helsingborg, 042-127140, olympiahallen.se, info@olympiahallen.se

facebook

Ni som inte vill ha information från Olympiahallen, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!