Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Blåbär

Hej!

Hoppas du har det bra och har möjlighet att njuta av den fina sommaren. På Amuletten har vi öppet och försöker skicka alla beställningar så snart som möjlgt för att du även ska kunna njuta våra produkter.

Nu välkomnar vi Augusti månad och skördetider. Nu är det dags att ta vara på allt som mognar. Passa på att gå ut i skogen och plocka bär svamp och andra vilda växter. Bra för både kropp och själ. 

Bland våra råa stenar och kristaller hittar du nu bl.a. fina Ametistkluster, och rå Bergskristall. Även Merkaba av Bergskristall har vi fått in. Merkaba kommer från den Judiska mystisismen, MER-ljus, KA-ande, BA-den fysiska kroppen. Den andliga och fysiska kroppen omgiven av ljus. En sten som hjälper till att se människan som en ljusvarelse är Labradorit. Fina Labradorit-klot hittar du bland våra nyheter.

Som vanligt har vi även några extra fina erbjudanden till dig som läser det här brevet. Genom att klicka på bilderna under Nyhetsbrevs-erbjudanden, får du extra bra pris på några utvalda produkter.

Gunilla med personal önskar dig en riktigt fin start på Augusti!


Buddha Green Tara m.m.

Månadens Erbjudande

Vårt Månadserbjudande i Augusti är 20 % på allt i kategorin Buddha & Quan Yin m.fl. Där hittar du Buddhistiska och Hinduiska statyer, ljushållare, rökelsehållare, Malas, Tinghas, Klangskålar m.m

Sommar-REA

Håll koll på vår Sommar-REA som fortsätter hela Augusti. Uppdateras med prissänkta varor från olika kategorier allt eftersom.


Nyheter / Åter i lager


Vi har många nyheter i vårt sortiment, som vanligt hittar du dem i vårweb-shop.

Glöm inte att kolla in Veckans Fynd också.

OBS! Gratis frakt om du handlar för över 599 kr. Välj levererans med DHL eller PostNord. Paket över 2 kg, skickas med DHL.

Du kan välja att betala med Swish, Paypal och Klarna (faktura, kort, bank).

Facebook/Instagram

Länk till vår Facebook-sida finns HÄR och följ oss gärna på Instagram: " amulettenisolleftea ".

Nyhetsbrevs-erbjudanden


Eterisk olja Benzoin Resinoid

Primavera

Benzoin Resinoid 5ml

Nu 65:-   ord pris 95:-

Kristallkula av Bergskristall

Kristallkula av Bergskristall 25 mm

Nu 175:-   ord.pris 238:-

Palo Santo

Palo Santo Holy sticks

15 g

Nu 25:-   ord pris 40:- 


Lammas - Skördemånad

Förutom bär och svamp finns många andra ätbara vilda växter att plocka i naturen. Oavsett vad du plockar är det viktigt att tacka Moder Jord för naturens gåvor. Mjölkört, eller Rallarros är en användbar växt som är lätt att känna igen, och växer nästan överallt. Bladen kan du använda vid matlagning istället för spenat, och även som te. Förr användes bladen även som te-surrogat i Ryssland. För att göra te (Ivan Chai) tar du färska blad och masserar med händerna så att vätskan börjar träna ut. Rulla dem gärna sedan till små bollar och packa dem tätt i en plastpåse. Pressa luften ur påsen. Låt sedan ligga varmt till (ca. 40 grader) i några dagar. Doften ska kännas frisk när du sedan öppnar påsen. Bred ut på en plåt och låt dem dunsta ca 30 min. Rosta dem ev. kort i 150 grader (130 i varmluftsugn), och låt dem sedan fortsätta torka på ca. 50 grader. Av blommorna kan du göra saft.

Recept på Saft av Mjölkörtsblommor

750 g Socker

1 liter Vatten

ca. 20 blomklasar av Mjölkört

5 dl Citronsaft

Koka upp vatten och socker. Pressa citronerna.

Lägg blomklasarna i en kastrull. Häll först på sockerlagen och sedan citronsaften. Låt det sedan stå och dra 3 - 6 dygn. Sila sedan av saften och häll upp på flaskor.

Önskar dig en fin skördetid!

Gunilla

Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.