Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sommaren rusar förbi i full fart känns det som! Här jobbas det på som vanligt och är aldrig stängt så hjärtligt välkomna in för shoppning när som helst på dygnet =)
/Jenny

Färdas med stil på vägarna!

Nu när vi åker på lite utflykter i sommar så gäller det såklart att färdas med stil! Vi har allt från snygga p-skivor till många tjusiga bildekaler!


Handdockor - väldigt begränsat antal

Handdockorna från Folkmanis är ju bara så underbart söta att de inte gick att låta bli att ta in =) Vill du kanske hålla en föreställning hemma eller på förskolan? Eller pysslar du med buktaleri? Då är det här något för dig! Vi har endast tagit in ett väldigt begränsat antal i första omgången så ta en titt!


Pyssel/Spel/Lek

Nu finns det nya spel, nya kortlekar, ett kit där man ska göra sin egna mjukishund med mera. Ta en titt på kategorin:


Nya mjukisdjur

Som vanligt har vi ett helt gäng med nya mjukisdjur, nu är det främst nya hundar och katter. Ta en titt på vad som är nytt! =)


Vackra plånböcker

Åh, ni har väl inte missat våra superfina plånböcker? Det är en liten specialavdelning som ni bara måste kolla in!


Hitta din ras

Vill du se allt som finns med just din hundras? Alla motiv du kan välja på fina produkter samt färdiga produkter från Världens alla hörn ser du här:


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.