Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej alla nyhetsbrevsprenumeranter!
Dags för lite nyheter igen! Det fylls på produkter hela tiden så kolla in på sidan ofta. Hjärtligt välkomna för shopping och tack för att fortsätter att handla! =)
/Jenny

Porslinshundar

Porslinshundarna från Ryssland är så fantastiskt fina! Vi väntar in ett paket med hundar som är förbeställda, leveranstiden är tyvärr lång. Men det är värt det och nu finns det nya raser att beställa! Japanese chin, welsh corgi pembroke, tax (strävhårig) och staffordshire bullterrier! Dessutom finns en del raser att få på de vackra porslinboxarna. Ta en titt här:


Fler hundraser under Smide/stål

Nu finns äntligen de fina smides hängarna i fler hundraser! Ta en titt om du ser din ras:


Nya on board dekaler

Våra on board dekaler är superpopulära och går att beställa både för insidan och utsidan av rutan. Har du tonade rutor så välj utsidan. Nu har vi fyllt på med flera nya motiv! Ta en titt här:


Nya pussel

Nu har vi fyllt på med favoriterna från Castorland samt lagt ut några nya från flera olika leverantörer så ta en titt!


Glöm inte förbeställa från Faithful Friends!

Vi beställer från leverantören i början av nästa vecka så passa på nu att få exakt det du vill ha genom att förbeställa. Beställer du någon av de som finns i öager så skickar vi givetvis direkt istället =) Kolla in alla som finns och kommer här:


Lucky Doggy är påfyllt

Vi har fått in påfyllning av dockor och kläder, ta en titt här:


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.