Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nya krukfötter!

Äntligen lite nya hundraser på krukfötterna! Krukfötter kan du använda inom- och utomhus och inte bara urtjusiga utan även funktionella. Nya raser är pudel, shih tzu, bichon frisé, cockapoo, en ny yorkshireterrier, en ny engelsk bulldogg, retriever, setter och grand danois. Det kommer även två nya raser på pot buddies - basset hound och engelsk bulldogg. Beställ nu för leverans i slutet av juli/början av augusti. Vi har även en hel del av de "gamla" varianterna i lager.


Nyheter & kampanj! Cobble Hills pussel

Nu har vi fått in flera nyheter från Cobble Hill och firar det med kampanjpris! =) Klicka här för att se alla Cobble Hills pussel:

Och klicka här för att se alla fina pussel vi har:


StudioPets - Slutspurt på kampanjen

Nu närmar vi oss slutet för StudioPets till kampanjpris så passa på!


Bildekal efter eget foto

En av våra mest ppulära varor är bildekal efter eget foto. Det kostar inget extra och finns flera storlekar att välja mellan. Såklart behöver det inte vara en hund på fotot, det går bra med möss, katter, pojkvänner, barn etc =)


Väskor & plånböcker

Just på sommaren tycker jag att det är extra kul med nya väskor att visa upp! =) Vi har många olika väskor - tygväskor, axelremsväskor, ryggsäckar med mera. Välj mellan ca 6000 olika hundrasmotiv eller efter eget foto.


Det var allt för idag! =) Tusen tack för att ni är världens bästa kunder!
Bamsekramar från Jenny

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.