Du får detta nyhetsbrev för att du finns i våra register. Du kan avsluta prenumerationen längs ned i detta utskick

 

Nyhetsbrev - September 2021

 

Så är det dags att tacka av sommaren och hälsa hösten välkommen. Det innebär nystart i skolor och på arbetsplatser, om än med fortsatt distans. På PiteBo bygger vi och renoverar för fullt och vi tackar våra hyresgäster som uthärdar, när gamla bostäder ska bli som nya.

 
Illustration av coronavirus i närbild

Foto: Ulrika Weinz

 

Vi vässar vårt energiarbete
med artificiell intelligens från Egain

Illustration av coronavirus i närbild

Illustration: Ulrika Weinz

Vi möter framtiden med artificiell intelligens, för miljön och våra hyresgästers skull
PiteBo har genom åren bedrivit ett framgångsrikt miljö- och energiarbete, vilket resulterat i att exempelvis målsättningen med Allmännyttans Klimatinitiativ ”att minska energi-
användningen med 30 procent innan 2030” uppnåddes redan 2020. Men vi fortsätter ändå arbetet med att minska energianvändningen genom att nu tillsammans med Egain optimera värmesystemen i en femtedel av våra lägenheter.

 
Läs mer här →
 
 

De nya innergårdarna på Centrum

Illustration av coronavirus i närbild

Foto: Ulrika Weinz

Arbetet med innergårdarna 2 och 3, Wåhlinsgatan 3-6, följer tidsplanen. Vi räknar med att all byggnation blir färdig i november och att planteringar av växterna sker i maj nästa år. 

 
Läs mer här →
 
 

Nya hyresgäster på Aronsgatan 1

Illustration av coronavirus i närbild

Illustration: MAF Arkitektkontor

Vi är glada att få hälsa Skandia välkomna till oss på PiteBo. De blir i höst våra nya hyresgäster på Aronsgatan 1. Till de nyrenoverade lokalerna flyttar sammanlagt tio personer; ett utvecklingsteam bestående av sex anställda och två konsulter samt ett rådgivningsteam på två personer. Vi önskar dem lycka till och hoppas att de ska trivas.

 
Läs mer här →
 
 

Projektet på Källvägen har startat 

Illustration av coronavirus i närbild

Foto: Ulrika Weinz

Nu har vi startat arbetet med renovering och modernisering av Källvägen 1
Ett stort och omfattande arbete, där vi renoverar avlopp och vattenledningar, byter elsystem och installerar nya fläktsystem i samtliga lägenheter. Vi beräknar att vara klara under våren 2022. Fram tills dess får hyresgästerna stå ut med lite störningar och oljud men vi hoppas att resultatet ska vara värt besväret.  

 
Läs mer här →
 
 

Renoveringsarbetet har dragit
igång på Storgatan 12 och 14

Illustration av coronavirus i närbild

Foto:Ulrika Weinz

Stora åtgärder sker under hösten på Storgatan 12 och 14 med stamrenovering och nya badrum.  Arbetet kommer att medföra störningar och oljud vardagar mellan kl 07-16 och ingreppen pågår ca sex veckor per lägenhet och berör främst badrum/wc. Men vi ser fram mot nya fräscha lägenheter och badrum innan årsskiftet.

 
Läs mer här →
 
 

Det är inte över ännu
– Så hjälps vi åt att minska spridning

Illustration av coronavirus i närbild

Foto: Ulrika Weinz

Med anledning av Covid-19 (Coronaviruset) vidtar vi på PiteBo försiktighetsåtgärder för att förhindra spridningen.  Undvik att besöka oss. Det gäller såväl vårt kundcenter som våra bovärdskontor. Vi uppmanar dig istället att ringa, mejla eller använda vår hemsida. Kundcenter hanterar endast in-och utlämning av nycklar manuellt.

Vad du som hyresgäst bör tänka på
Om du eller någon i din familj är sjuk – gör endast akuta felanmälningar. En akut felanmälan exempelvis vattenläcka, trasiga elledningar eller kyl/frys som inte fungerar. Har du inbokade besök i närtid och är sjuk eller har symptom ber vi er avboka dem.
OBS! Vid besök av din bovärd, håll avstånd – gå ut eller gå till ett annat rum.

Längre svars- och väntetider
Om vi får medarbetare som blir sjuka kan våra svars- och väntetider komma att bli längre. Vi  kan också tvingas prioritera om våra arbetsuppgifter. Vi hoppas och tror att du har förståelse för detta.

Tack för visad hänsyn!

 
Läs mer →
 
 

Copyright © 2021 AB PiteBo. Hamngatan 40 · 941 32 Piteå · Växel 0911-22 66 00 · pitebo.se