Nyheter!

Oj, oj, nu är det varmt ute! Även om det är skönt att bada så kan det vara skönt att sitta inne en stund och slippa undan från värmen ett tag och ta en titt på alla våra fina nyheter! =)


Såklart ska man smycka sin arbets/hobbyplats med stil! =) Nu finns det sticky notes och gem i form av taxar i webbutiken!

Ta en titt: STICKY NOTES OCH GEM

 

Nya hundraser från
Faithful Friends!

Det är ju bara så kul när mjukisdjurleverantörerna tänker på de mer ovanliga raserna =) Nu går det bra att förbeställa Faithful Friends nyheter samt gamla favoriter. Beställ här: FAITHFUL FRIENDS

De nya raserna är dogue de bordeaux, tax (strävhårig), border collie (tri), ungersk vizsla, malteser och grå staffordshire bullterrier. Även favoriterna bullterrier (brindle) med flera som varit slut går nu att beställa igen för leverans i augusti.

 

Nya pussel

Nu har vi äntligen fått in ett gäng fina pussel igen samt fyllt på av en del av favoriterna. Vi har pussel från 30-3000 bitar och ni ser alla här: PUSSEL

 

Kortlek med hundmotiv

Vad kan göra sommarens kortspel lite trevligare? Jo, en kortlek med hundmotiv! Varje kort visar en ny hund - superfint! Beställ här: KORTLEK

 

Ny leverantör från Italien!

Det är så kul när man hittar en ny mjukisdjurleverantör som dessutom har hundraser som vi inte har sedan tidigare. Vår nya leverantör har t.ex pekingese! Kolla in alla våra mjukisdjur här för att se vad som är nytt: MJUKISDJUR  

 

Pärlset med hundar

Pärla din egen shiba, shih tzu eller mops =) Hama Gift Box Dogs Delight 

 

Nyhet - plånböcker!

Ibland hittar vi varor som vi absolut inte kan motstå trots att det finns väldigt få hundmotiv i sortimentet =) Bland annat de här fantastiskt fina plånböckerna i två olika storlekar. Klicka på de motiv ni gillar här: PLÅNBÖCKER så ser ni även hur de ser ut på insidan. Otroligt fina!

 

Det var allt för den här gången! =) Vi väntar fortfarande in ett helt gäng med leveranser från olika delar av världen, allt från utlandet har tyvärr tagit extra lång tid på sistone. Lagervaror skickar vi fortfarande snabbt som attan ;)

Har du vägarna förbi Skåne i sommar och vill besöka vår lagerbutik så skicka ett mail till info@bamsesbollar.se . I lagerbutiken finns det främst mjukisdjur men även mängder av pussel och annat. Vill du även titta på hundrasprylar så nämn vilken ras du har så tar vi dit det också =)

Tack för att ni finns!
Bamsekramar från Jenny & Blues =)
BAMSES BOLLAR