Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.Superdeal på Sierra Nevada senap. Köper ni 3 burkar,

fritt blandat får ni 3st "dropstopper" på köpet.


Rosé 2020 - SB.76829 - SB.149kr

70% Blaufränkisch, 20% Zweigelt, 10% St. Laurent från kalkrika jordar i Gols nordöst om Neusiedleersee där klimatet ger fullt mogna druvor under lång mognadsperiod. Druvorna handskördas och Jäser med naturlig jäst, mognar 6 månader på ståltank på sin jästfällning (sur lie) för extra komplexitet.

Ljusrosa färg. Rikt fruktig, torr och frisk smak med inslag av hallon, blodgrape, persika, lime, örter och mineral. Utmärkt aperitif och sällskapsvin samt till plockmat och lättare maträtter.

"Topp fem beställningssortimentet" / Mischa Billing -DN Lördag 1 maj
"Wild strawberries, lemons, blood oranges and grapefruit, flowery herbs and high acidity. Good stuff!" / Magnus Reuterdahl.


Mohawk En Papaya Coconut 4,5% - SB.34612 - 44,90kr

En syrlig öl i Berliner Weisse stil eller Florida Weisse som man kallar den när den är smaksatt med stora mängder frukt. Här kan ni helt enkelt inte missa doft och smak som är spot-on som den heter, papaya och kokosnöt.

Såååååå supergott och uppfriskande när kvicksilvret kliver över 25c. 


Oslo Gin 45,8% - SB.83314 - 399kr

Oslo Gin är en hyllning till världens minsta metropol. Omgiven av fjorden och skogen bor Kings and Jacks sida vid sida. En plats där spårvagnar hamrar genom stadsbilden och duvor rusar runt i parker och torg. Oslo blandar fred och harmoni med fiskebåtar som glider in i hamnen varje morgon. Stadshusets klämtande klocka, lukten av hav och nybakat bröd möts på gator och gränder. Skog och land, fjord och hav, stad och land. Allt i ett. Norge i miniatyr.

Oslo Gin är sammansatt, förfinad och komplext kryddad med enbär, björkblad, koriander, fläder och angelicarot. Oslo Gin har vunnit Double Gold i sprittävligen CWSA 2018


- BBQ-ölet nr.1 - 

Clown Shoes Bubble Farm IPA 6,5% - SB.11323 - 46,90kr 

"Light in color with a touch of haze, this American IPA maintains an approachable medium-body without sacrificing any of the full aroma and flavor of copious dry hopping additions of Mosaic, Azacca, Simcoe, and Idaho 7 hops."


Föredrar ni rött framför öl till grillen kan vi starkt rekommendera bästa Marquis från Domaines de Tourelles, Bekaa Valley, Libanon.

Marquis de Beys Red 2014 - SB.92112 - 239kr

100% Manuell skörd, jäst betongtankar i ca 10 dagar, med malolaktisk jäsning som påbörjas spontant. Sedan blandas vinet och lagras 18 månader på franska ekfat både nya och äldre fat

Fylligt o kraftigt vin med stora inslag av mörka bär, svarta vinbär, kryddor, lakrits, fat och örter. Mjuka runda tanniner med en mycket elegant avslut. Ett vin som kan lagras länge för den som har tålamod.


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj 2019, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

---

Skicka vidare till en kollega

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.