Z-aim
Din jaktbutik på nätet och i Lycksele!
Hunting - a Lifetime Addict 

 

MISSA INTE
LAGERRENSNING PÅ KLÄDER!
 

Just nu rensar vi lagret på plagg som bara finns några få storlekar kvar av, så skynda fynda! Märkerna som finns är Swedteam, out360, foxpro och z-aim. 

 
Beställ här →
 
 

Viltköttet- förberedelser och tillagning

"Vilktöttet - förberedelser och tillagning" är ett mellanting mellan en styckningsbok och receptbok. Hur gör man egentligen med köttbiten som ligger där på köksbänken? Boken går igenom vilka bitar av djuret som passar till vad, grundprinciperna för tillagning, eftermörning, saltning, rökning och torkning

 
Beställ här →
 
 

Din väg till jägarexamen, Bok & ljudbok.

 

Din väg till jägarexamen är framtagen för att ge nya jägare bästa möjliga start i sitt jägarliv. Med denna bok år du inte bara inte inblick i jaktens värld och den betydelse jakten har i dagens samhälle, du får också alla nödvändiga kunskaper som du behöver för att bli en kunning och ansvarsfull jägare och klara av att ta jägarexamen.

 
Läs mer →
 
 

Bok Eftersök - Per "BULA" Kristoffersson

Boken "Eftersök" baseras i hög grad på erfarenheterna från en av Sveriges mest erfarna eftersöksjägare, Per ”Bula” Kristoffersson, som sedan ett par decennier yrkesmässigt utför mellan 400 och 600 skarpa eftersök om året.
Här får vi lära oss hur skadat vilt kan uppföra sig, hur man söker och tolkar spår och vilken utrustning man bör ha. Det ges även förslag på hur man kan öva spårning och eftersöksskytte.

 
Läs mer →
 

Jaktskytte Handbok för skytteinstruktörer.

Bra jaktskytte utgår från rätt anpassade vapen och skytteträning. I denna bok går vi igenom den viktiga utformningen av kolen, skjutteknik och träningsmetoder på en grundläggande nivå. Det gäller både hagelskytte och skytte med kula. "Jaktskytte" är framtagen som ett stöd för skytteinstruktörer, men kan även användas av enskilda jägare som vill förbättra sitt eget skytte eller av jaktlag som vill förbättra hela lagets skyttekundskaper!

 
Beställ här →
 

Red Fox Focus

Boken "Red Fox Focus" är en rovdjursjakt-bok som är helt ägnad åt rödräven. Den fungerar som en komplett guide till att lära sig att bli mästare på att locka räv med lockpipa och elektronisk lockdosa . Boken tar även upp rävens biologi och ekologi.

Detaljerade diagram illustrerar hur man gör perfekta inställningar. Oavsett om du är en absolut nybörjare eller en erfaren expert, kommer du att dra nytta av att läsa den här boken.

 
Läs mer →
 

Vi reserverar oss för slutförsäljning, prisändringar och felskrivning.

ÖPPETTIDER: 
BUTIK - 11.00-15.00
KUNDTJÄNST - 13.00-17.00

Home Page