Nyhetsbrev med senaste nytt från Hovgården. Problem att visa det? Visa utskicket i webbläsare.

Tisdag 29 juni 2021

Ha en fin sommar!

Hoppas att ni har haft en trevlig midsommar. Som alla säkert märkt har sommarvärmen kommit på allvar de senaste veckorna, och har ni inte redan gått på semester än så är det förhoppningsvis inte långt kvar nu. Vi hade hoppats på att pandemin inte skulle hänga kvar en sommar till men den verkar tyvärr göra det, så var försiktiga och sköt om er.

Precis som tidigare år så tar även nyhetsbrevet en välbehövlig semester och är tillbaka i september.

Traditionsenligt har vi på Hovgården även detta år rest en midsommarstång som hälsar alla våra kunder välkomna. Med detta sagt vill jag önska alla en underbar sommar.

Ha det gott!

Marcus Pettersson 

Tf sektionschef
Hovgården


Informera era sommarvikarier

Nu inför semestern vill vi påminna om att informera era sommarjobbare vad som gäller på Hovgården. Hastighetsbegränsningen är 20 km/h och rökning är förbjuden på anläggningen. Tveka inte att ta kontakt med vår vågoperatör på 018-72793 80 om det uppstår problem eller frågor!


Johan - vår nya maskinförare

Det är dags att presentera vår nya grävmaskinist Johan Saltin. Honom kommer ni främst att hitta på sorteringsplattan. Han har jobbat på Hovgården för flera år sedan och gör nu comeback. Välkommen tillbaka Johan!

Johan Saltin, 018-727 99 59


Vårt slamlager

Hovgården tar inte bara emot avfall från externa verksamhetskunder utan är också en samarbetspartner till bolagets övriga avdelningar och sektioner. Ett exempel på detta är vår mottagning och mellanlagring av slam från Uppsalas reningsverk. Det slam som kommer från Kungsängsverket är Revaq-certifierat vilket innebär att det måste mellanlagras (mogna) i minst 6 månader innan det kan spridas på åkermark. Då slammet från Storvreta reningsverk inte är certifierat och därför inte kan spridas på åkermark mellanlagras det hos oss innan det skickas till förbränning. På bilden kan du se hur slammet förvaras hos oss i ett fack för varje månad.


Visste du att...

under 2020 spreds 12 600 ton slam på åkermark runt Uppsala?


Besök oss på Hovgårdens webbplats där du hittar blanketter och prislistan.

Du når alltid anläggningen på telefon 018-727 93 80
eller e-post hovgarden@uppsalavatten.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, .klicka här

Sent with Get a Newsletter
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!